Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Bezpečnostní poradce - pro silniční přepravu podle dohody ADR

Poradenské služyb pro malé a střední firmy v oblasti snižování nákladů, vyhledávání dodavatelů, marketingu, projektového řízení

Naše společnost se zaměřuje na zprostředkování obchodních aktivit mezi dodavateli a odběrateli v zemích EU a ve střední i západní Africe. Zabýváme se i přímým dovozem/vývozem zboží.

Podnikatelské poradenství. Manažerské poradenství. Personální poradenství.

Služby v oblasti systémů řízení jakosti dle ISO a EMS

Navazujeme kontakty mezi firmami působícími v Evropské Unii a firmami v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku či Moldávii, Arménii a Makedonii.

Agentura domácí péče. Služby pro seniory v oblasti podpory aktivního života.

Služby: - podnikatelské poradenství a vzdělávací akce pro podporu vzniku a rozvoje firem, zaměřených na sociální podnikání: - vzdělávací a poradenské aktivity při zaměstnávání zdravotně a jinak znevýhodněných osob na trhu práce - pomoc při realizaci projektů v počátku podnikání - vytváření marketingového a informačního ...

Daně Vedení - účetnictví, mzdy Bytová správa Personalistika

Společnost Anima Čáslav, o.p.s. poskytuje seniorům a občanům se zdravotním postižením pečovatelskou službu a domácí ošetřovatelskou péči. Provozuje terénní a ambulantní služby, denní stacionář a odlehčovací službu pobytovou. - pečovatelská služba, domácí ošetřovatelská péče - sociální služby

Provozování poradny se zaměřením na rozvoj lidské osobnosti.

Organizační a účetní poradenství: - pomoc při likvidaci firmy - v případě hrozby předlužení - v případě probíhající insolvence či konkurzu - v případě změny právní formy z fyzické osoby na právnickou. Převody, prodej: - ready made společnosti. Realitní služby.

Organizační a účetní poradenství: - pomoc při likvidaci firmy - v případě hrozby předlužení - v případě probíhající insolvence či konkurzu. Realitní činnost.

Služby: - semináře a přednášky na téma, jak žít dlouhodobě šťastný život s využitím ho'oponopono a znalosti principu života ve vlnách. Prodej, e-shop: - Moudré knihy - otevírají lidem nejen oči, ale i srdce.

Poradenství -neziskové organizace -školy

Konzultace v oblasti HR Vzdělávací agentura - poskytování vzdělání

Psychologické poradenství a psychoterapie individuální, párová, rodinná, skupinová. Kurzy zaměřené na rozvoj osobnosti.

Poskytujeme širokou škálu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů.

Služby - marketingové poradenství - obchodní poradenství.

iq FIRMA pro Vás aktivně sleduje moderní trendy v jednotlivých odvětvích nákladů firem od energií, finančních produktů, digitalizace dokumentů, softwaru po úklidové služby. Umíme Vaše nákladové položky komplexně uspořádat a doplnit je o ty aktuálně nejchytřejší produkty na trhu s cílem významného uspoření nákladů a zvýšení Vaší ...