Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

Nabídka služeb v oblasti personalistiky a osobnostního poradenství.

Terapie metodou RUŠ. Je to moderní a praktická metoda, kterou se dá vyřešit každý problém

Nabídka poradenství v oblasti vzdělání a veřejných zakázek. Získávání dotací z fondů EU.

Zajišťujeme odkup, správu, převod i likvidace společností, které se dostaly do finančních problémů. Rovněž nabízíme prodej ready made českých firem a poskytujeme sídla firem na zavedených adresách.

Naše agentura se zabývá hledáním pracovních sil a zprostředkováním zaměstnání. Evidujeme proto volná místa v Praze, především v oblasti maloobchodu a automobilového průmyslu.

sebepoznání, osobní rozvoj, řešení problematických situací v životě, univerzální principy a jejich využití v životě, začlenění člověka do společnosti, řešení problémů v mezilidských vztazích. Zpracování horoskopů narození, roční horoskopy, dvanáctileté horoskopy od 1 roku do 84 let, horoskopy dominantních vlastností dětí, horoskopy k univerzálním ...

Logistický servis Pravidelné zákaznické audity Výběr vhodného dodavatele Zajištění - dohled na výrobní proces - výstupní kontrola..

Veškeré informace o podnikání, legislativě, daních, pracovním povolení, systému zaměstnanosti a investičních pobídkách v Katalánsku. Co potřebujete k tomu, když chcete začít podnikat v Barceloně a Katalánsku. Právní předpisy. Zahraniční investice jsou plně liberalizovány. Zahraniční investoři podléhají pouze oznamovací povinnosti. Analýza ...

Rodinná terapie, manželské a partnerské poradenství, rodinné konstelace, manželská mediace, rodinný koučing

Poradenské středisko pro navrhování systémů jakosti a přípravu firem k certifikaci.

Financování projektů. Podnikatelské plány. Dotační programy. Dotace pro firmy.

STRATEGICKÉ PORADENSTVÍ PRO FIRMY A PODNIKATELE: - marketing, značky, komunikace, procesů, organizace a lidských zdrojů -strategické poradenství a konzultace -příprava a implementace firemní strategie -efektivní řízení rozvoje firmy, produktů a služeb -tvorba strategie značky -marketingové průzkumy a analýzy -redesign loga, změna, migrace ...

Kurzy - sebepoznávání - tvořivá práce se sny - paličkování - kreslení MANDAL - tvoření pro maminky s dětmi - tai - či - ženy sobě Arteterapie Psychoterapie a poradenství.

Nabízíme kompletně založené firmy, které jsou připravené pro převzetí a okamžitému startu podnikání.

Nabízíme psychologické služby pro duševní regeneraci. Milena Bildová se jako osobní kouč specializuje na nalezení a zvládnutí příčin problémů v pracovních a osobních vztazích. Spolu s klientem jde k podstatě problémů v oblasti manželství, u dětí a teenagerů, v práci, při zvládání emocí a v dalších oblastech a daný problém řeší.

Confima, s.r.o. poskytuje specializované poradenské služby při realizaci rozvojových projektů. Naším úkolem je podporovat inovativní aktivity našich klientů zejména v oblasti: - inovací produktů a procesů - investic do výzkumu a vývoje - rozvoje lidských zdrojů. Poskytujeme mj. dotační poradenství v oblasti rozvoje firem a ...

Služby: -podpora samostatnosti duševně nemocných -pomoc v integraci -informatika o problematice duševního zdraví -obhajování práv a zájmů DN. Naše poslání realizujeme na 4 projekty: -sociální rehabilitace -odborné sociální poradenství -sociálně aktivizační služby -sociálně terapeutické dílny Aktivity pro veřejnost: -pořádání ...