Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Činnost organizačních a ekonomických poradců.

Metoda RUŠ-Terapie pro řešení psychických i fyzických problémů. Změna programů v hlavě. Meditace. Semináře osobního rozvoje. Kursy břišních tanců. Oriflame-zprostředkování obchodu

Stavební společnost Výstavba, rekonstrukce, oprava - občanské, bytové a průmyslové stavby - kompletní realizace staveb - výměna oken a dveří -ploché a šikmé střechy - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby - zateplování - inženýrské sítě. Zelená úsporám.

Seznámení a poradenství s produkty firmy MARY KAY kosmetické přípravky kombinované péče o obličej a dekorativní kosmetiky Kosmetické služby - seznámení a poradenství s produkty firmy MARY KAY kosmetické přípravky kombinované péče o obličej a dekorativní kosmetiky wellnes - relaxace, čištění a regenerace organismu Cvičení na ...

Středisko služeb podnikatelům, s.r.o. Zajištujeme účetní a poradenské služby pro podnikatele: - účetní poradenství - vedení daňové evidence - zpracování účetnictví - vedení evidence pro závazky a pohledávky - roční účetní závěrky - účetní dohledy a další servis. - vedení účetnictví - zajištění právních služeb - školení v ...

Služby: -poradenská, vzdělávací společnost -vyhledávání a následné přidělení uchazečů o zaměstnání dle potřeb uživatele -personální, účetní, právní a daňové poradenství.

Poskytování kompletního marketingového a administrativního poradenství. Nabídka služeb reklamní a marketingové agentury.

Firemní marketing, školení obchodních dovedností, koučing, internetová reklama, tvorba a údržba webových stránek a eshopů, reklamní fotografie, obchodní činnost, zastupování umělců, copywrite, aj.

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

Nabídka služeb v oblasti personalistiky a osobnostního poradenství.

Terapie metodou RUŠ. Je to moderní a praktická metoda, kterou se dá vyřešit každý problém

Nabídka poradenství v oblasti vzdělání a veřejných zakázek. Získávání dotací z fondů EU.

Zajišťujeme odkup, správu, převod i likvidace společností, které se dostaly do finančních problémů. Rovněž nabízíme prodej ready made českých firem a poskytujeme sídla firem na zavedených adresách.

Naše agentura se zabývá hledáním pracovních sil a zprostředkováním zaměstnání. Evidujeme proto volná místa v Praze, především v oblasti maloobchodu a automobilového průmyslu.

sebepoznání, osobní rozvoj, řešení problematických situací v životě, univerzální principy a jejich využití v životě, začlenění člověka do společnosti, řešení problémů v mezilidských vztazích. Zpracování horoskopů narození, roční horoskopy, dvanáctileté horoskopy od 1 roku do 84 let, horoskopy dominantních vlastností dětí, horoskopy k univerzálním ...

Logistický servis Pravidelné zákaznické audity Výběr vhodného dodavatele Zajištění - dohled na výrobní proces - výstupní kontrola..

Veškeré informace o podnikání, legislativě, daních, pracovním povolení, systému zaměstnanosti a investičních pobídkách v Katalánsku. Co potřebujete k tomu, když chcete začít podnikat v Barceloně a Katalánsku. Právní předpisy. Zahraniční investice jsou plně liberalizovány. Zahraniční investoři podléhají pouze oznamovací povinnosti. Analýza ...

Rodinná terapie, manželské a partnerské poradenství, rodinné konstelace, manželská mediace, rodinný koučing