Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Realizujeme služby v těchto oblastech: Strategické řízení. - zpracujeme strategie - řízení strategie s využitím metod BSC - provádíme procesní modelování a engineering - změny organizační struktury. - zpracování informační strategie. Operativní řízení. - zajišťujeme řízení výkonnosti a její měření - optimalizujeme náklady - ...

Profilujeme se jako nezávislá poradensko-právní společnost zaměřená na administraci a poradenství v oblasti veřejných zakázek, koncesí a evropských fondů. Během našeho dlouholetého působení jsme již zorganizovali pro naše klienty veřejné zakázky v objemu několika mld. Kč, a to bez jakékoli pokuty udělené Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže či ...

Služby: -psychologické poradenství. -psychoterapie. -sociálně právní poradenství.

Služby: -pomoc lidem při partnerských, osobních problémech -aktivity v oblasti náhradní rodinné péče -poradenská i psychoterapeutická činnost v oblasti předmanželské, manželské, rodinné, partnerské, porozvodové, v náhradní rodinné péči a při osobních problémech.

Služby: - psychologické poradenství - psychoterapie - sociálně právní poradenství.

Prevence a léčba závislosti na alkoholu.

Činnost: - poskytování sociálních a zdravotnických služeb pro uživatele drog

Naše služby: - poradenství v oblasti konkurzů, likvidací, pohledávek a restrukturalizací obchodních společností.

Činnost: -poradenská -konzultační činnost -zpracování odborných studií a posudků Služby: -v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. Autodoprava, doprava: -nákladní vnitrostátní -nákladní mezinárodní Restaurace, občerstvení.

ERUDIA znalosti obrazem, na adrese www.erudia.cz jsou bezplatně k dispozici stovky videí o podnikání. Získejte rady a tipy od majitelů a manažerů prosperujících firem. V rámci našeho vzdělávacího centra ERUDIA realizujeme projekty dalšího vzdělávání a podpory podnikání s využitím strukturální podpory EU

Personální agentura MAJORA působí v oblasti personálního poradenství od roku 1996.

Služby: -poradenství -vzdělávání -řízení změn -rozvoj managementu -rozvoj obchodníků a obchodních týmů -interní komunikace a firemní kultura -sestavování a rozvoj týmů a týmová spolupráce -komplexní pojetí obchodu, CRM (řízení vztahu se zákazníky) ČNP Consulting s.r.o.

Poradenské služby: - finanční zaležitostí - řízení lidských zdrojů - realitní činnost - marketing.

Podnikatelské a manažerské poradenství.

Poskytování poradenství v oblasti veřejných zakázek: Konzultace při sestavování nabídek (kontrola nabídek dle požadavků uvedených v oznámení zadávacího řízení a v zadávací dokumentaci). Konzultace k prokazování základních kvalifikačních kritérií a kvalifikace k prokázání finanční a ekonomické způsobilosti, technické způsobilosti a jakostní ...

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

Pedagogicko-psychologická poradna Olomouckého kraje. Psychologická a speciální pedagogická - péče klientům ve věku od 3 do 19 let, - rodičům a pedagogickým pracovníkům škol a školských zařízení.

Smyslem projektu je poznávat a učit se, jak co nejefektivněji komunikovat v prostředí masových médií, jak identifikovat nejvhodnější­ komunikační kanály, jak připravit a distribuovat klíčová sdělení, jak rozumět jazyku médií.