Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Poskytování poradenství v oblasti veřejných zakázek: Konzultace při sestavování nabídek (kontrola nabídek dle požadavků uvedených v oznámení zadávacího řízení a v zadávací dokumentaci). Konzultace k prokazování základních kvalifikačních kritérií a kvalifikace k prokázání finanční a ekonomické způsobilosti, technické způsobilosti a jakostní ...

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

Pedagogicko-psychologická poradna Olomouckého kraje. Psychologická a speciální pedagogická - péče klientům ve věku od 3 do 19 let, - rodičům a pedagogickým pracovníkům škol a školských zařízení.

Smyslem projektu je poznávat a učit se, jak co nejefektivněji komunikovat v prostředí masových médií, jak identifikovat nejvhodnější­ komunikační kanály, jak připravit a distribuovat klíčová sdělení, jak rozumět jazyku médií.

-krejčovství -krejčová -šití dámských a pánských oděvů na zakázku -úpravy oděvů -psychologické poradenství -esoterika -astrologie -numerologie -výklad karet

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Účetnictví.

Odstraním psychické i fyzické potíže, strachy, obavy, úzkostí, deprese a fobie metodou RUŠ rychle, účinně a navždy.

Plastová okna a podlahové topení..

Pedagogicko-psychologická poradna. Poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům

Poskytování psychiatrické, psychologické a psychoterapeutické péče.

Obchodní služby. Finanční poradenství, investice. Marketing a mediální zastoupení.

Služby: - poradenské a marketingové služby pro exportéry a investory, pro firmy a instituce z České republiky, Srbska, Černé Hory - asistence při činnosti zahraničního zastoupení - překlady a tlumočení do srbštiny, češtiny a angličtiny - reklama a zveřejňování inzerce - příprava a tisk firemních materiálů a zpracování webových ...

Personální poradenství a služby pro podnikatele i veřejnou správu. Personální řízení a personální postupy. Vedení personální agendy. Vedení mzdové agendy. Daně z příjmů ze závislé činnosti. Sociální pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců. Zdravotní pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců.

Zprostředkování letních brigád v USA a ve Velké Británii po celý rok. Jde o pomocné práce v národních i zábavních parcích, hotelech, restauracích, obchodech či na letních táborech.

Společnost TrimCon poskytuje řadu produktů a služeb zaměřených na rozvoj managementu firem a organizací.

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

Psychologická ordinace. Klinická psychologie.

Trénink, školení, kurzy, koučink: -Assessment centrum a Development centrum AC/DC -Psychodiagnostika, i on-line zaměstnanců a uchazečů -Recruitment and Development Pack nábor a rozvoj zaměstnanců -výběr lidí pro vedoucí pozice -firemní vzdělávání: -mediální trénink -prodejní dovednosti -manažerské školení -trénink komunikace.

Vyhledání potenciálních odběratelů, dodavatelů, obchodních partnerů v Rusku, Ukrajině, Kazachstánu, Bělorusku, Gruzii: -poradenství, překlady.