Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Středisko výchovné péče pro děti a mládež. Otevírací doba: pondělí – čtvrtek: 8, 00 – 17, 00 pátek: 8, 00 - 16, 00

Zprostředkováváme pobyty v Evropě jako au pair, au pair plus, mothers help a nanny.

Poskytování poradenství pro potravinářský průmysl a příbuzné obory.

Poradenství v oblasti řízení, organizace a rozvoje lidských zdrojů.

Poradenská společnost, která zajišťuje komplexní služby v oblasti mezd, pesonalistiky a vzdělávání: - individuální a skupinová psychologická šetření a vyšetření - výběrová řízení - poradenské a konzultační služby.

Služby: - strategický marketing - procesní a obchodní management.

Poradenská společnost VALUE ADDED nabízí kom- plexní služby ekonomů a právníků, kteří mají ve svém souhrnu v České republice jedinečnou zkušenost - z řízení podniků, bank, státních institucí a neziskových organizací, - s prodejem majetku, akcií a společností, .

Jsme přední konzultační a řešitelská společnost působící v oblasti informačních technologií. Segmenty trhu: - bankovnictví a finance - telekomunikace - retail - energetika - utility a průmysl - státní správa. Oblasti řešení: - aplikační integrace - vývoj aplikací - ebusiness řešení (od internetové prezentace až po ...

Poradenství: -psychologické -při řešení stresových situací, rodinných, studijních a jiných problémů. Nabízí: -psychologické testy pro řidiče, zbraně, rizikové pracoviště. Psychologie práce: -školení managmentu pro obchodní a personální činnosti -školení operátorů pro CALL CENTRA -výběr pracovníků pro určité profese.

Služby: -project management. -komplexní služby potřebné pro přípravu a realizaci projektů, vedoucích k rozvoji venkova. Pobočka: Letonice, Nová 449, tel.: 517382047

Zprostředkovatelská činnost. Služby: -účetnictví -mzdy -ekonomické poradenství -organizační poradenství -poradenství IT.

personálního poradenství a ubytovací služby

Služby: -psychologické poradenství, EFT terapie, online poradna, autopatie, meridiánová terapie, poklepová metoda -řešíme Vaše úzkosti, strach psychické poruchy a potíže, deprese, nízké sebevědomí, závislosti, obezitu (obezita), sociální fobie, bolesti, chronické nemoci, nespavost, stres, poruchy chování, dyslexie, dysgrafie, nervozita, tréma, ...

Vyřizování státních dotací na podporu projektů s využitím obnovitelných zdrojů energie.

Vlastní cesta je poradenský portál. Navede Vás na cestu poznání. Poradci z praxe jsou připraveni řešit Vaše problémy, rozvoj a dosažení úspěchů. Používají metody, ISO normy. Naleznete zde - marketing, management, komunikace, média, systém kvality, six sigma, ekologii, certifikace, psychologie apod.

příprava investičních a neinvestičních projektů pro financování záměrů firem, měst a obcí a neziskových organizací z fondů EU, studie ekonomického hodnocení projektu apod. – ROP, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Program rozvoje venkova ČR aj. průzkumy trhu a veřejného mínění integrovaný plán rozvoje města, dotační audity projektových ...

Psychologické poradenství a diagnostika. - osobní koučink a psychoterapie - mimoškolní výchova a vzdělávání - pořádání kurzů - lektorská činnost - výchovné problémy - profesní orientace - rozvoj osobnosti Možnost využit služeb v ruském a rumunském jazyce.

Zařízení pro léčbu trudnomyslnosti a abstinence.

Management jakosti a procesy zlepšování. Nabízíme pomoc při zavádění a rozvoji managementu jakosti jakož i školení a implementaci různých metodik používaných nejen v automobilovém průmyslu.

Služby: -vzdělávání -personální poradenství, zprostředkování zaměstnání -oblast podnikatelských služeb -anketní centrum -manažerský výcvik a semináře -assessment/development centre -workshop -personální a marketingové audity.