Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Činnost: -konzultační a poradenská činnost v personálním řízení -spolupráce s úřady práce -personální audit a poradenství -veřejný sektor a státní správa -psychodiagnostika -assessment.

Chcete se stát podnikatelem snadno a rychle? S námi to není problém.

Společnost IPIefekt je tvořena kompaktním týmem specialistů na jednotlivé etapy procesu řízení projektů financovaných nejen evropskými fondy.

Nabídka obchodních kurzů zprostředkování velkoobchodu, poradenství, reklamy.

Středisko výchovné péče pro děti a mládež. Otevírací doba: pondělí – čtvrtek: 8, 00 – 17, 00 pátek: 8, 00 - 16, 00

Zprostředkováváme pobyty v Evropě jako au pair, au pair plus, mothers help a nanny.

Poskytování poradenství pro potravinářský průmysl a příbuzné obory.

Poradenství v oblasti řízení, organizace a rozvoje lidských zdrojů.

Poradenská společnost, která zajišťuje komplexní služby v oblasti mezd, pesonalistiky a vzdělávání: - individuální a skupinová psychologická šetření a vyšetření - výběrová řízení - poradenské a konzultační služby.

Služby: - strategický marketing - procesní a obchodní management.

Poradenská společnost VALUE ADDED nabízí kom- plexní služby ekonomů a právníků, kteří mají ve svém souhrnu v České republice jedinečnou zkušenost - z řízení podniků, bank, státních institucí a neziskových organizací, - s prodejem majetku, akcií a společností, .

Jsme přední konzultační a řešitelská společnost působící v oblasti informačních technologií. Segmenty trhu: - bankovnictví a finance - telekomunikace - retail - energetika - utility a průmysl - státní správa. Oblasti řešení: - aplikační integrace - vývoj aplikací - ebusiness řešení (od internetové prezentace až po ...

Poradenství: -psychologické -při řešení stresových situací, rodinných, studijních a jiných problémů. Nabízí: -psychologické testy pro řidiče, zbraně, rizikové pracoviště. Psychologie práce: -školení managmentu pro obchodní a personální činnosti -školení operátorů pro CALL CENTRA -výběr pracovníků pro určité profese.

Služby: -project management. -komplexní služby potřebné pro přípravu a realizaci projektů, vedoucích k rozvoji venkova. Pobočka: Letonice, Nová 449, tel.: 517382047

Zprostředkovatelská činnost. Služby: -účetnictví -mzdy -ekonomické poradenství -organizační poradenství -poradenství IT.

personálního poradenství a ubytovací služby

Služby: -psychologické poradenství, EFT terapie, online poradna, autopatie, meridiánová terapie, poklepová metoda -řešíme Vaše úzkosti, strach psychické poruchy a potíže, deprese, nízké sebevědomí, závislosti, obezitu (obezita), sociální fobie, bolesti, chronické nemoci, nespavost, stres, poruchy chování, dyslexie, dysgrafie, nervozita, tréma, ...

Vyřizování státních dotací na podporu projektů s využitím obnovitelných zdrojů energie.

Vlastní cesta je poradenský portál. Navede Vás na cestu poznání. Poradci z praxe jsou připraveni řešit Vaše problémy, rozvoj a dosažení úspěchů. Používají metody, ISO normy. Naleznete zde - marketing, management, komunikace, média, systém kvality, six sigma, ekologii, certifikace, psychologie apod.

příprava investičních a neinvestičních projektů pro financování záměrů firem, měst a obcí a neziskových organizací z fondů EU, studie ekonomického hodnocení projektu apod. – ROP, OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost, Program rozvoje venkova ČR aj. průzkumy trhu a veřejného mínění integrovaný plán rozvoje města, dotační audity projektových ...