Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Psychologické poradenství a diagnostika. - osobní koučink a psychoterapie - mimoškolní výchova a vzdělávání - pořádání kurzů - lektorská činnost - výchovné problémy - profesní orientace - rozvoj osobnosti Možnost využit služeb v ruském a rumunském jazyce.

Zařízení pro léčbu trudnomyslnosti a abstinence.

Management jakosti a procesy zlepšování. Nabízíme pomoc při zavádění a rozvoji managementu jakosti jakož i školení a implementaci různých metodik používaných nejen v automobilovém průmyslu.

Služby: -vzdělávání -personální poradenství, zprostředkování zaměstnání -oblast podnikatelských služeb -anketní centrum -manažerský výcvik a semináře -assessment/development centre -workshop -personální a marketingové audity.

Poradenství v oblasti lidských zdrojů a náboru pracovníků.

Koučink, manažerské a firemní poradenství, facilitace, workshopy měkkých dovedností.

Poskytování služeb v oblasti podnikového poradenství, technologií a outsourcingu podnikových procesů.

Poradce a konzultant v oblasti franchisingového podnikání a budování obchodních sítí Poradenství Franchising - analýza a zhodnocení připravenosti firmy pro aplikaci franchisingu - tvorba franchisingových projektů - rozšiřování sítě firemních prodejen na bázi franchisingu - příprava základní franchisingové dokumentace - příprava a ...

Poradenství při zavádění integrovaného systému řízení podle norem EN ISO 9001, 14001 a 18001.

Společnost HR manager s.r.o. byla založena v roce 2008 a navazuje na dlouholeté působení obou jednatelek v oblasti personálního managementu. Jsme strategickým partnerem v oblasti řízení lidských zdrojů: - interim HR management - outsourcing mezd - personalistiky - HRM maturity model - poradenství - audit personálních procesů a ...

Společnost EuroProfis vznikla v roce 1997. Jako jedna z prvních v ČR předložila a řídila projekty v předvstupních programech a iniciativách EU. Nyní je součástí sítě poradenských společností Draxl & Zehetner Consulting Network Wien. Vzděláváním a poradenstvím v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Psychologické poradenství: - individuální - pro firmy a instituce - vzdělávací programy.

Služby: -psychoterapie. -rehabilitace, Mgr. Michaela Kalábová, tel.: 604954743

Poradenská a konzultační činnost k zákonu o veřejných zakázkách, koncesnímu zákonu a zákonu o obcích. Překlady a tlumočení do všech světových jazyků včetně soudního ověření.

Služby, poradenský portál, poradce, poradenství, komunikace, síť poradců, řešení problémů: -prezentace poradců a poradenských společností na internetu.

Jsme poradenskou firmou s mezinárodní působností, která při rozvoji organizace vytváří centrální procesy změny a zapojuje potenciál všech zúčastněných, týmů, skupin.

Nabízíme pomoc s identifikací, designem a přípravou Vašich projektů a projektových záměrů tak, aby splnily všechny požadované náležitosti a co nejlépe uspěly v následném hodnocení v rámci vyhlášených programů, dotačních titulů a grantových schémat EU i ČR.

Personálně-poradenská společnost spolupracující se zahraničními firmami, pro které vyhledává pracovníky se znalostí cizích jazyků na pozice středního, vyššího a top managementu. Služby: - zprostředkování zaměstnání - poradenství při výběru zaměstnanců - provádění výběrových řízení - management audit - poradenství v rámci mzdového ...

Poskytované služby: - manažerské vzdělávání. - poradenství při přijímání pracovníků.

- Výklad tarotových karet - Bowen - myofasciální technika (alternativa k masáži) - Osobní poradenství - analýza charakterových vlastností.

Odborný lékař - PsychIatrie - Po, St - dlouhý den dle objednání.