Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Poradna pro rodinu Prostějov: -rodinná a partnerská problematika -manželské a vztahové krize -osobnostní problémy -krizová intervence -mediace.

Poradenská činnost v oblasti: - průmyslu - energetiky - dopravy - účetní práce - vedení účetnictví - inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství - projektová činnost ve výstavbě.

Poradenství: -ekonomické -organizační.

Alternativní medicína-poradna: -kyneziologie -odbourávání bloků v podvědomí.

Vzdělávací a poradenské sdružení: - personální poradenství - individuální coaching managerů - outdoor training. Vzdělávací činnost: - řízení lidských zdrojů - strategický management - rozvoj zaměstnanců - obchodní dovednosti a marketing.

Poradenství, komplexní služby v oblasti: - organizace a řízení firmy - personální audity, analýzy vnitřního prostředí - procesní řízení - personální řízení - motivační systémy, hodnocení zaměstnanců - mzdové systémy - popisy míst, kategorizace míst, - systémy vzdělávání - zavádění systémů jakosti ISO - vyhledávání a výběr ...

Kensington je přední poradenskou firmou regionu Střední Evropy s kancelářemi v Praze a Londýně. Pomáhá významným firmám získat a udržet konkurenční výhodu. Management Consulting - pomáháme firmám formulovat a zavádět inovativní podnikatelská řešení. Naše poradenské služby se soustřeďují do dvou základních oblastí: - Tvorba strategie - ...

Poradenství v oblasti zahraničního obchodu.

Poskytujeme služby: - uživatelům drog - rodičům a blízkým - široké veřejnosti - školským zařízením Terénní programy Kolín, Kutná Hora, Pečky, Český Brod ve dnech ÚT-PÁ 14.30-18.00 hod. Služby jsou poskytovány zdarma a anonymně.

Poradenská činnost. Marketing. Personalistika. Reklama-tisk. Školení ve všech oblastech.

Služby: - podnikatelské a manažerské poradenství

Lektorská a konzultační činnost, koučink témata vzdělávání: manažerské dovednosti, rozvoj osobnosti, realizace změn, rozhodování, vztahy na pracovišti, týmová práce, analytické myšlení, analýza rizika, krizová komunikace

Praktikování alternativní psychoterapie.

Podnikatelské, manažerské a podnikové poradenství.

Poradenství: - poradenská činnost pro systémy řízení ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, Bezpečnost práce - školení - řízení managementu - teoretické, praktické školení auditorů - teoretické, praktické školení manažerů - bezpečnosti práce v ČR - prověrková činnost - pomoc při interních auditech - provádění interních a ...

Pořádání kurzů rozvoje osobnosti a manažerského vzdělávání.

Poskytujeme služby z oblasti ekonomického poradenství. Dle požadavků zpracujeme příslušnou dokumentaci, poskytujeme externí spolupráci a řešíme problémy z oblasti životního prostředí.

Společnost Tactica Management je jediná česká společnost, která se specializuje výhradně na poskytování služeb profesionálního projektového řízení ICT dodávek. Řídíme projekty zejména v oblasti: - financí - telekomunikací - pojišťovnictví - obchodu, retail - průmyslu.

Společnost nabízí svým zákazníkům servis v oblasti personálních a vzdělávacích služeb, založený na vlastních praktických zkušenostech a znalostech.

- poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obalů - poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb

Zdravotnictví: -psychologická poradna, ordinace pro mladistvé, dospělé -klinická psychologie.