Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Služby: -pedagogicko psychologická poradna. Spadá pod české Budějovice.

Psychologie: -psychologická vyšetření a poradenství. Psychoterapie: -léčení nervových a duševních poruch u dětí i dospělých -psychoterapie, kognitivně behaviorální terapie, hypnoterapie, imaginativní psychoterapie, muzikoterapie, AVT (audiovizuální technologie-neurotechnologie) a mystika Grafologie: -grafologický rozbor.

Mediální a manažerské poradenství. Poradenství pro komunikaci s médii, s partnery a zaměstnanci, sociologické poradenství. Zpracování odborných analýz a odhadů, pomoc s tvorbou a vyhodnocením motivařních systémů a řešení problémů s motivací zaměstnanců. Poskytování: - lektorské služby (mediální komunikace, informační bezpečnosti).

Pracovní agentura: -zajištění brigádníků, brigáda -krádtkodobé, dlouhodobé brigády -brigády pro studenty (stavební práce, výpomoc v supermarketech, výrobě, pokladní, ostraha objektu, stěhování, roznos letáků, hostesky, práce s PC, počítač) -dočasná výpomoc. Provozní doba pro brigádníky: Po-Pá 12:00-17:00hod. Kontakt pro ...

Poradenství: -podnikatelské -poradenská činnost v požární ochraně. Projektová činnost, projekce.

Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy.

Centrum nabízející celkový rozvoj osobnosti prostřednictvím aternativních technik jako je shiatsu, kraniosakrální terapie, fonoforéza, automatická kresba, osobní konzultace. Možnost dlouhodobého osobního rozvoje ve škole Květina života

Zprostředkování obchodů v textilním a plastikářském průmyslu. Poradenský servis.

Manželská poradna: -rodinná krize -psychologická vyšetřeí -psychoterapie.

Služby: - psychologické poradenství

Lékař: -psychiatrická a homeopatická ordinace.

Mobilní výstavní systémy - návrhy, realizace

Pořádání poradenských a tréninkových projektů v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Video, videostudio: -natáčení a střih videa -podpora pro internet -výroba, promo-DVD a reklamních spotů -digitalizace 8mm filmů, VHS, S-VHS, Hi8, 8... -převody videoformátů. Realizace: -výstavní a veletržní expozice: -3D vizualizace -zajištění hostesky -doprovodné akce. Návrhy, realizace interiérů.

Služby: - logistické poradenství středním a velkým společnostem ve formě projektů, studií, konzultací a vzdělávání, vč. SW podpory pro optimalizaci logistických procesů - logistické audity.

Psychologické poradenství a diagnostika: -odborný výběr uchazečů na konkrétní pracovní pozici -ASSESMEN systém -odborné posuzování schopností a dovedností zaměstnanců -pracovně psychická posouzení, osobní posudky -zbrojní pas -rizikové profese řidič, hasič, záchranář.

Prodej ready made, zakládání a správa českých i zahraničních společností, nominální servis a právní poradenství.

Poskytovatel sociálních služeb. Krizová pomoc pro děti od 5 do 18 let. Odborné sociální poradenství. Poradny pro rodinu Olomouckého kraje. Linka důvěry.

Služby: -manažérská, poradenská a konzultační činnost v oblasti územního rozvoje, obchodních vztahů a služeb -poradenství: -ekonomické, podnikatelské.

Personální poradenství: - výběr pracovníků a pracovních příležitostí - školení a trénink v oblasti komunikace a práce s lidmi - kontrola vztahů, komunikace a efektivity pracovních skupin. Oblasti realizace: - individuální testování - hodnotové orientace, osobnostních charakteristik - skupinové testování - vzájmených preferencí a ...

Poradna pro rodinu Prostějov: -rodinná a partnerská problematika -manželské a vztahové krize -osobnostní problémy -krizová intervence -mediace.