Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Personální agentura. Personální poradenství.

Privátní psychoterapeutka nabízí - individuální, párová i manželská terapie, terapie úzkostí a deprese, mezilidské vztahy - řešení a jiné. Hypnoterapie, internetová poradna, telefonické konzultace a on-line konzultace přes Skype a ICQ.

Lidový léčitel. Služby: -homeopatie -léčitelství, léčení, poradenství: -alergie -odblokování patogenních zón (patogenní zóny) -závislosti na kouření, alkohol, výherní automaty -ženské problémy, potíže -psychické potíže -masáže, masírování.

Personální agentura: -zprostředkování zaměstnání. -personální poradenství.

Služby: -psychologické poradenství -další druhy psychologických služeb dle přání a potřeb klienta.

Služby: -poskytování podnikatelského a managerského poradenství.

Poradenství, poradce: -organizační, ekonomické, účetní Služby: -reklama, reklamní -marketingové -poradce pro krizové insolvenční řízení -insolvenční návrhy.

Vybavení hotelů, penzion a restaurací včetně marketingové podpory a dalších podporných služeb, které snižují náklady v tomto odvětví a tím zlepšují hospodářský výsledek firem.

Labartt Hospitality je poradenskou společností v oblasti hotelového průmyslu a cestovního ruchu, která nabízí své služby prostřednictvím svých kanceláří v Praze, Bratislavě a Bukurešti.

Společnost zaměřená na vzdělávání a tréninky v oblasti soft-skills, personální a manažerské poradenství, realizaci rekvalifikačních programů.

Poskytování půjček firmám: -začínajícím -již podnikajícím. TIP-PRACE.cz - nejlepší on-line vyhledávač práce, na kterém najdete nabídky zaměstnání a brigády z celé ČR. Možnost zdarma inzerce práce (job, jobs).Volná pracovní místa nebo životopisy vyhledáte velmi rychle a jednoduše s maximálním přehledem.

Činnost: INDIVIDUÁLNÍ PSYCHOTERAPIE - řešení pro vztahové problémy, pomoc při osobní krizi a syndromu vyhoření, pro psychické, psychosomatické či fyzické potíže. Poradenství a psychoterapie pro páry. SEBEROZVOJOVÉ SEMINÁŘE - rodinné, finanční a životní konstelace a zejména semináře zaměřené na integraci vyšších frekvencí naší spirituální ...

Poskytování poradenství v oblasti obchodního procesního řízení a strategického řízení firem.

Služby: - poradenství v oblasti speciální pedagogiky

Pracovní agentura: - zajišťování - trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil - dokonalá znalost trhu práce - k dispozici síť poboček po celé ČR a SR - rozsáhlá databáze pracovních sil - profesionální přístup - brigády-průmysl, zemědělství, služby ...

Poradenství, konzultace, přednášky v oblasti image osobnosti, služby: -vytvoření individuálního motta klienta -studio barevné typologie -profil: -politika, manažera, podnikatele, asistenta, sekretářky, dealera, pojišťovacího agenta -modeláž oděvů a návrh oblečení -prohlídka a korekce šatníku -nákup obleků a šití ...

Služby: -kontaktní, poradenské služby pro uživatele drog. -terénní program pro uživatele drog. -sociální, poradenská služba pro sociálně vyloučené osoby. -preventivní programy.

Služby: -vzdělávací kurzy -rekvalifikační kurzy. -vypracování žádosti o dotace z EU. Poradenství: -podnikatelské poradenství. -Zelená úsporám. -dotace z EU.

Psychologické poradenství. -supervize. -koučink.

Služby: - poradenská a konzultační činnost - zpracování odborných studií a posudků

Ekonomické a organizační poradenství: - expertizy - prognózy - analýzy - zprostředkování kontaktů pro rozvoj podnikání - zprostředkování přípravy dokumentací pro investice a podkladů pro získání bankovních úvěrů, účast pro zavádění a osvojování systémů jakosti podle norem řady ISO 9000.

Práce, služby: - zpracování dat - činnost organizačních a ekonomických poradců, podnikatelské poradenství.