Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Společnost Tactica Management je jediná česká společnost, která se specializuje výhradně na poskytování služeb profesionálního projektového řízení ICT dodávek. Řídíme projekty zejména v oblasti: - financí - telekomunikací - pojišťovnictví - obchodu, retail - průmyslu.

Společnost nabízí svým zákazníkům servis v oblasti personálních a vzdělávacích služeb, založený na vlastních praktických zkušenostech a znalostech.

- poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obalů - poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb

Zdravotnictví: -psychologická poradna, ordinace pro mladistvé, dospělé -klinická psychologie.

Personální agentura. Personální poradenství.

Privátní psychoterapeutka nabízí - individuální, párová i manželská terapie, terapie úzkostí a deprese, mezilidské vztahy - řešení a jiné. Hypnoterapie, internetová poradna, telefonické konzultace a on-line konzultace přes Skype a ICQ.

Lidový léčitel. Služby: -homeopatie -léčitelství, léčení, poradenství: -alergie -odblokování patogenních zón (patogenní zóny) -závislosti na kouření, alkohol, výherní automaty -ženské problémy, potíže -psychické potíže -masáže, masírování.

Personální agentura: -zprostředkování zaměstnání. -personální poradenství.

Služby: -psychologické poradenství -další druhy psychologických služeb dle přání a potřeb klienta.

Služby: -poskytování podnikatelského a managerského poradenství.

Poradenství, poradce: -organizační, ekonomické, účetní Služby: -reklama, reklamní -marketingové -poradce pro krizové insolvenční řízení -insolvenční návrhy.

Vybavení hotelů, penzion a restaurací včetně marketingové podpory a dalších podporných služeb, které snižují náklady v tomto odvětví a tím zlepšují hospodářský výsledek firem.

Labartt Hospitality je poradenskou společností v oblasti hotelového průmyslu a cestovního ruchu, která nabízí své služby prostřednictvím svých kanceláří v Praze, Bratislavě a Bukurešti.

Společnost zaměřená na vzdělávání a tréninky v oblasti soft-skills, personální a manažerské poradenství, realizaci rekvalifikačních programů.

Poskytování půjček firmám: -začínajícím -již podnikajícím. TIP-PRACE.cz - nejlepší on-line vyhledávač práce, na kterém najdete nabídky zaměstnání a brigády z celé ČR. Možnost zdarma inzerce práce (job, jobs).Volná pracovní místa nebo životopisy vyhledáte velmi rychle a jednoduše s maximálním přehledem.

Činnost: INDIVIDUÁLNÍ PSYCHOTERAPIE - řešení pro vztahové problémy, pomoc při osobní krizi a syndromu vyhoření, pro psychické, psychosomatické či fyzické potíže. Poradenství a psychoterapie pro páry. SEBEROZVOJOVÉ SEMINÁŘE - rodinné, finanční a životní konstelace a zejména semináře zaměřené na integraci vyšších frekvencí naší spirituální ...

Poskytování poradenství v oblasti obchodního procesního řízení a strategického řízení firem.

Služby: - poradenství v oblasti speciální pedagogiky

Pracovní agentura: - zajišťování - trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil - dokonalá znalost trhu práce - k dispozici síť poboček po celé ČR a SR - rozsáhlá databáze pracovních sil - profesionální přístup - brigády-průmysl, zemědělství, služby ...

Poradenství, konzultace, přednášky v oblasti image osobnosti, služby: -vytvoření individuálního motta klienta -studio barevné typologie -profil: -politika, manažera, podnikatele, asistenta, sekretářky, dealera, pojišťovacího agenta -modeláž oděvů a návrh oblečení -prohlídka a korekce šatníku -nákup obleků a šití ...

Služby: -kontaktní, poradenské služby pro uživatele drog. -terénní program pro uživatele drog. -sociální, poradenská služba pro sociálně vyloučené osoby. -preventivní programy.

Služby: -vzdělávací kurzy -rekvalifikační kurzy. -vypracování žádosti o dotace z EU. Poradenství: -podnikatelské poradenství. -Zelená úsporám. -dotace z EU.