Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Zajištění potřebného počtu kvalifikovaných zaměstnanců pro potřeby holdingu, včetně zajištění personálu pro barový provoz v Praze a Ústí nad Labem. Personální poradenství v oblasti získávání nových zaměstnanců a zprostředkováním jejich dalšího školení a vzdělávání. Zajištění veškeré personální a mzdové agendy.

Poradenské služby: -ve školství -metodické materiály pro řízení škol -internetový informační servis školám.

Služby: -outsorcing -servisní služby -řízení lidských zdrojů.

Školicí a poradenská firma v oblasti prevence a správy pohledávek. Na základě dlouholetého poskytováni služeb v oblasti správy pohledávek známe podrobně silnou potřebu kvalitního řízení a managementu pohledávek. Proto poskytujeme poradenství a školení v rámci managementu pohledávek. Prodává, distribuuje a uvádí do provozu software na správu ...

Oecně prospěšná společnost: -prevence, zmírňování následků a léčba škodlivého užívání či závislosti na alkoholu, jiných návykových látkách a hazardním hráčství -řešemí problémmm jejich závislosti, včetně podpory a poradenství jejich rodinám a blízkým -poskytování služeb lidem znevýhodněným na trhu práce. Služby jsou poskytovány v Brně.

Služby: - pomáháme organizacím uskutečňovat jejich krátkodobé cíle a zároveň jim poskytujeme znalosti a nástroje dlouhodobého rozvoje. - Poradenství: - analýza pracovních funkcí - hodnocení pracovních funkcí - řízení procesu odměňování - kompetence & způsobilosti. - Průzkumy: - hay průzkum odměňování - průzkum odměňování ...

Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové - zpracování plánu školení: - vypracování adaptačních programů - zabezpečení jejich realizace - konsultační servis - pracovní servis.

Psychiatrická (psychiatrie) a psychoterapeutická ambulance, krizová prevence.

Krizová linka, linka důvěry, protidrogové centrum. Oblastní charita. spadá pod: Diecézní charita Brno

Oceňování majetku a znalecká činnost, Podnikové finance, Firemní poradenství, Fúze a akvizice, Poradenství v oblasti dotací EU. Naše služby vám umožňují si udělat přesný obraz o fungování a vedení společnosti v jednotlivých oblastech. Našimi cílovými zákazníky jsou soukromé společnosti, státní organizace a příspěvkové organizace. Jednotlivé ...

Vzdělávací a personální společnost nabízející komplexní profesionální služby při řešení úkolů rozvoje a růstu lidských zdrojů. Školení: -obchodní zástupci -vedoucí obchodních struktur -management -školitelé -management času. Poradenská činnost: -průzkum společnosti -vytváření organizačních systémů a postupů -tvorba obchodních ...

Psycholog. Provádění dopravně psychologického vyšetření řidičů z povolání.

NSG MORISON je zavedenou českou poradenskou skupinou, která působí na trhu již od roku 1993.

Odborná pomoc při zavádění systému kritických bodů HACCP do potravinářské výroby i stravovacích služeb, interní audity a školení v oblasti HACCP i hygienického minima.

Dotační servis obsahuje: -dotační kalendář -analýzu žadatele -projektová dokumentace -žádost o dotaci -výběrové řízení -monitorovací zprávy -čerpání dotace.

Služby: - podpora rozvoje sociálních a zdravotních služeb - podpora zájmových aktivit v oblasti kultury - podpora podnikatelských aktivit v regionu. Informační, poradenský a asistenční servis.

Pomoc s rozvojem malých a středních podniků v České republice. Jsme členy profesních sdružení jako je Česká marketingová společnost a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Působíme v oblasti financí, personalistiky a consultingu.

Zajištění správy a prodeje nemovitostí. Nabídka poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Poradenství v oblasti lidských zdrojů: -zrpostředkování práce pro VŠ a SŠ v ČR -psychologické poradenství -konzultace se zákazníky, nabídka optimálního řešení, doporučení -zajištění inzerce v médiích a on-line serverech, vyhodnocení odpovědí -vytipování specialistů, oslovení -assessment centre a outplacement -překlady a ...

Služby: -daňové poradenství -poradenství v oblasti podnikání a řízení.