Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Služby: - zpracování rozpočtů a plánových kalkulací - výpočet výsledných a cenových kalkulací - rozbory pomocí analýzy odchylek - implementace aplikace informačního systému pro controlling zisku.

1. pracovní portál v ČR specializovaný na zaměstnání v obchodě, marketingu a reklamě! Životopisy a nabídky práce pro pozice jako obchodní zástupce, obchodní ředitel, marketingový manažer nebo reklamní specialista. Obsahem též profesní odborné články či rady a návody pro získání práce v obchodě, marketingu a reklamě. Dále též inzerce kurzů a ...

Služby: -poradenská a zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a zemědělství.

Poradenství: - ekonomické, finanční - organizační. Tržní oceňování majetku.

Poskytování pradenství v oblastech: - optimalizace nákladů - financování - leasingu - porovnávání - cyklusu obměny - kontroly nákladů - monitoringu - výběru vozů.

Úřad Regionální rady. Řídící orgán Regionálního operačního programu Moravskoslezsko. Správa peněz z evropských strukturálních fondů, poskytování dotací.

Psychologické poradenství a diagnostika. Zaměření na individuální poradenství v náročných životních situacích, zvládání stresu, psychosomatické problémy. Personální psychologie a vzdělávání.

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Personální poradenství: -zajišťování: -trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil -dokonalá znalost trhu práce -rozsáhlá databáze pracovních sil -profesionální přístup -brigády-průmysl, zemědělství, služby -chmelové brigády.

Nabízíme strategické poradenství v oblasti řízení firem, obchodu, marketingu a procesů.

Divize systémů jakosti a environmentálního managementu. Divize marketingu a logistiky: -informační systémy Lotus Notes. Poradenství: -ekonomické, organizační v zemědělství a obchodě se zemědělskými produkty. Chov prasat: -plemenářská a šlechtitelská činnost. Služby: -poskytování software.

Zprostředkování komunikace a kontaktu občanů se společenským prostředím. Podpora prosazení jejich práv a zájmů. Poradna: -ve spolupráci s obecními, Městskými a krajskými úřady, úřady práce, neziskovými organizacemi, MPSV usiluje o: -zabránit sociálnímu vyloučení občana -pomoc zadluženému a předluženému občanu.

Nabídka poradenství firmám při vstupu na český trh.

ADWISE je profesionální poradenská společnost, která pomáhá klientům zlepšovat řízení firmy za účelem zvýšení výkonnosti (finanční, obchodní, provozní), efektivnosti (optimalizací nákladů) a kvality (přidané hodnoty).

Služby: -sociálněpsychologické centrum -sociálněprávní problematika -rodinné a pracovní právo -kontaktní protidrogové centrum i jiných závislostí -krizová intervence.

Poradenství v oblasti podnikatelské záměry pro úvěry, likvidace firem, účetnictví, řízení a revitalizace firem, zakládání firem a správa nemovitostí.

- získání dotace EU i soukromé poradenství pro zemědělce, starosty, podnikatele, vlastníky lesa, rybáře, vinaře a potravináře - soukromé školení na Program rozvoje venkova dotace ze SZIF - osobní poradenství a školení starostů malých obcí - předprojektová příprava - optimalizace projektu - zpracování vlastní žádosti a dotačního ...

Poradenství: -v oblasti zpracování surovin a s tím související ochrana životního prostředí.

Poskytování technického a průmyslového poradenství.

Poradenství: - formou projektu - formou koučování - kombinace forma projektu + koučování - produktivita, výkonnost, ziskovost. Vzdělávání - kurzy, semináře: - školení - workshopy, tréninky. Správa firem.