Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Nestátní denní zařízení DUHA, o.p.s. poskytuje služby sociální péče, pomoc při sebeobsluze, zprostředkování kontaktu se společenským prostředím, psychoterapie, pomoc při prosazování práv a zájmů, výchovné, vzdělávací a aktivizační služby, stravování, sociální poradenství.

Nestátní zdravotnické zařízení. Psychiatrie, psychologie, psychoterapie, speciální pedagogika.

Klinika zvládání stresu s.r.o. se zaměřuje na psychologické poradenství, terapie a tréninky pro zvládání stresu.

Informační a poradenské centrum Vysočina o.p.s. se zaměřuje na integraci cizinců, provázení pěstounských rodin, pedagogické a psychologické poradenství a na logopedii.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

INTEGRAČNÍ CENTRUM SASOV z.ú. se zaměřuje na pomoc lidem s poruchou autistického spektra.

Sociálně-psychiatrické centrum - Fénix, o.p.s. provozuje centrum duševního zdraví, denní stacionář, poskytuje sociální rehabilitace a ambulantní služby.

Konzultační a inovační společnost pro strategické, ekonomické a procesní poradenství. Vývoj software. Distribuční a implementační partner řešení Aptien. www.aptien.com

Mgr. Magda Shymon se zaměřuje na psychologii, psychologické poradenství a terapie.

Psychologické poradenství - psychoterapie. Nabízím: Individuální psychoterapii Psychologické poradenství Terapii partnerského vztahu

28 LET PODNIKÁME V (ONLINE) MARKETINGU. Pomáháme motivovaným lidem s navýšením stávajícího příjmu, aby mohli žít život podle sebe. Podle ověřeného systému vedeme a mentorujeme vybrané lidi JAK SI VYBUDOVAT AKTIVA s minimální investicí a bez rizika jako Vlastníci podnikání Amway.

Centrum sociálních služeb Poruba poskytuje sociální služby: - pečovatelskou službu - centrum denních služeb - centrum pro matky s dětmi - azylové zařízení

Nestátní nezisková organizace. Prevence, léčba a integrace osob ohrožených drogovou závislostí. Ambulantní léčba a poradenství. Poradna pro alkoholové a jiné závistlosti. Rodinné centrum U Mloka: - soociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi. Galerie U Mloka.

Mgr. Tereza Pelantová provozuje soukromou psychologickou a psychoterapeutickou praxi v Brně.

Privátní klinický psycholog v oboru Psychologické poradenství a diagnostika.

Poradenské služby: - vytipování vhodného produktu nebo služby pro podnikání - optimalizace procesů - zavedení nových nebo inovovaných výrobků do výroby - výběr spolehlivých partnerů - ochrana vašeho know-how - zajištění vhodného financování. Marketing. Dotační management.

Služby: -psychologické poradenství, podpůrná psychoterapie, energetické cvičení, formování osobnosti a chování, zmírňuji následky stresu, úzkosti a sociální fobie, pracuji s podezřívavými a paranoidními myšlenkami, řeším krizové situace v oblasti partnerství a manželství, naučím jednat s problémovými lidmi, vyrovnat se s kritikou, zklamáním, ...

PhDr. Romana Boháčová provozuje poradnu intuitivní a celostní psychologie.

Mgr. Marcela Novozámská se zaměřuje na psychologické poradenství, krizovou intervenci a lektorskou činnost.

Mgr. David Danel poskytuje služby v oblasti psychologické poradenství a diagnostiky.

Sociální služby města Havířova: - odlehčovací služby - centrum prevence - služby pro pěstounské rodiny, poradenství pro osoby ZTP - právní poradenství aj.

Centrum sociální péče. -stacionář, -půjčovna zdravotních a rehabilitačních pomůcek, -volnočasové aktivity, -miniškolka, -osobní asistence.