Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Služby: - příprava a řízení dotačních projektů, zejména v oblasti vzdělávání, lidských zdrojů, networkingu a inovací

Služby - personální poradenství, nábor a zapojení nových zaměstnanců do firem - pořádáme školení a odborná setkání - kurzy pro firmy.

Činnost: - ekonomicko-politický a zpravodajsko-publicistický deník

Výzkum, vývoj: - speciální anorganická chemie

Společnost INEKON SYSTEMS poskytuje komplexní podporu manažerského řízení a plánování. Naše služby zaměřené na rozvoj firem a kvalitně řízené procesy v rámci Business Intelligence jsou určeny generálním, finančním i obchodním ředitelům a vedoucím controllingu a útvarů IT. Prostřednictvím vysoce sofistikovaného informačního systému, konkrétně ...

Výroba, realizace: - průmyslové podlahy - venkovní plochy - lité samonivelační potěry - anhydrity - syntetické průmyslové podlahy

Společnost EUROPA Union Service a.s. působí v oblasti personálního poradenství již řadu let. Zabýváme se vyhledáváním vhodných kandidátů na požadované pozice, nabízíme služeby spojené s personální politikou a nově také firemní účetnictví s daňovým poradenstvím. Zaměřujeme se na zabezpečení lidských zdrojů v oblastech průmyslu, řízení či obchodu a ...

Služby: - pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

Služby: - konzultace, koučink pro firmy - personální management - pěstování firemní kultury.

Služby: - hotelové poradenství - školení a workshopy

Činnost: - komplexní řešení v oblasti náboru lidských zdrojů a personálního poradenství Pobočka: Uhelná 160/24 500 03 Hradec Králové tel.: 499 599 861

Služby: - personální poradenství - personální audity - nábor klíčových zaměstnanců.

Činnost: - vzdělávací, konzultační a personální agentura

Ćinnost - management zdravotnických a lázeňských zařízení - nabízíme zdravotní péči - provozujeme celkem devět zdravotnických zařízení.

Konzultační společnost: - ochrana proti fraudu - oblast mobilních aplikací, biometrie.

Poradenské služby - strategické poradenství, rozvoj podnikání - krizové řízení, manažerské poradenství - provozní optimalizace, organizační procesní poradenství.

Manažerské poradenství - výcvik koučování - systémové myšlení pro manažery.

Poradenská činnost - působíme v oblasti řízení lidských zdrojů - dotační poradenství - vyhledávání vhodných a kvalifikovaných zaměstnanců.

Služby: - zprostředkovatelské činnosti realitních agentur - prodej nemovitostí

Služby: - manažerské poradenství - koučink - HR poradenství.

Zaměřujeme se na pomoc firmám v oboru business consulting, analýza konkurence, marketingová a prodejní strategie, mytery shopping a podpora obchodních týmů.

Poradenství a vzdělávání v oblastech podnikového řízení, systému jakosti a péče o životní prostředí.

Služby: - poradenství - vzdělávání