Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Poskytování poradenství a firemního vzdělávání v oblastech prodeje či řízení a zákaznických služeb. Pořádání kurzů a seminářů.

Poradenstvví v oblasti HR, nastavování systémů odměňování a benefitů, výkoností bonusy. Průzkumy odměňování. Vysílání zaměstnanců do zahraničí.

Služby: -psychologické poradenství -soukromý psycholog -psychologická diagnostika -psychoterapie.

Lidské zdroje. IT řešení. Personální služby. Pobočka: Václavské náměstí 806/602 Nové Město 110 00 Praha 1

Služby: - manažerské poradenství

Projektové manažerské služby. Skupina ARCADIS patří ke světové špičce v oblasti: - řízení stavebních projektů - souvisejícího poradenství investorům - ochrany životního prostředí v oblasti výstavby, - poradenství, supervize a průzkum v inženýrských stavbách, především v geotechnice, zakládání staveb, podzemních stavbách, atd..

Administratívne služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Poskytovanie služby vedenia cudzieho motorového vozidla Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov Nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3, 5 t vrátane prípojného vozidla Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému ...

Salesiánské středisko mládeže - dům dětí a mládeže Plzeň nabízí řadu programů a volnočasových aktivit pro děti, mládež, rodiče s dětmi i jednotlivce. Otevřený klub Balón: - volnočasové aktivity pro děti od 8 do 15 let - tvořivé dílny - organizované sportovní aktivity - hudební a dramatický workshop - příměstské ...

Společnost BIB Expres s.r.o. poskytuje kompletní servis při zřízení sídla společnosti v Praze. Mezi naše činnosti patří zajištění kompletní administrativní agendy, vyřízení odkladu daně z příjmu, zpracování účetnictví i mezd. Nabízíme také ready made společnosti k prodeji. Naše firma Vám může poskytnout skutečně kompletní zázemí pro Vaše ...

Institut transformační psychologie. Cesta osobního seberozvoje. Oproštění od negativního myšlení Rekvalifikace, kurzy: - jak se efektivně učit - cesta k sebepoznání - nenásilná a efektivní komunikace.

Služby: - psychoterapie - psychoanalýza - psychologické konzultace

Činnost: - poradenství při obchodních aktivitách na ruském trhu.

Accenture je globální společnost poskytující odborné služby v oblasti: -manažerského poradenství -technologických služeb a outsourcingu.

Poskytování služeb v oblasti řízení holdingových společností. .

Malířství, lakýrnictví, natěračství, dokončovací práce, sádrokartonářské práce, podlahářské práce, Zednictví -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Činnost: dotační management a řízení projektů - zpracováním žádostí o dotace - zpracováním studií proveditelnosti - analýzy rizik - finančních analýzy a harmonogramy Zaměřujeme se především na oblast životního prostředí a regionální investiční projekty.

Poskytujeme služby v těchto oblastech: - český statutární audit podnikatelských subjektů - audit podle mezinárodních standardů - audit neziskových organizací, příspěvkových organizací, obcí - forenzní audit - financial due diligence - účetní závěrka - daňová přiznání v České republice a v zahraničí - refundace DPH v rámci Evropské ...

Služby: - servis, údržba, čištění bazény, bazénů - zazimování, odzimovaní bazénu

Činnost: - psychoterapie - hlubinná abreaktivní terapie (regrese).

Poskytujeme: -dotace -finanční prostředky -fondy EU a jiné veřejné zdroje -profesionální zpracování žádostí o dotaci včetně všech povinných příloh. -konzultace, poradenství -zpracování zadávací dokumentace pro výběrová řízení -vedení výběrových řízení. Projektový management.

Poskytováním outsourcingu technických, logistických a marketingových služeb umožňujeme našim zákazníkům plně se soustředit na realizaci svých vlastních cílů.

Kurzy, semináře - Transcendentální meditace. Další adresa: - Poliklinika Miroslav, Kostelní 1, Miroslav.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců