Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Komplexní poradenství pro zajištění finančního zdraví, ekonomické stability a úspěšného rozvoje podnikání: - řízení výkonnosti podniků - řízení lidských zdrojů - evropské dotace - vzdělávání a rozvoj - vyhledávání a výběr pracovníků - kurzy zdarma.

Podnikateľské poradenstvo Reklamná a propagačná činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľností - realitná činnosť Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností Kúpa tovaru na účely jeho predaja iným ...

Služby: - manželský poradce - manželské poradenství

Služby: - osobní a podnikatelský individuální koučink - firemní koučink - semináře a přednášky - efektivní komunikace - umění domluvit se a rozumět si, osobní rozvoj - poradenství v oblasti osobního růstu - zajištění překladů a tlumočení.

Prodej: - úklidové prostředky - drogerie - profesionální chemie

Soukromá poradna především v oblasti komunikace v partnerských, manželských a rodinných vztazích, pro profesionály z pomáhajících profesí vzdělávání a kurzy, vycházející ze systemického přístupu. Respekt, individuální přístup, možnost anonymity. Adresa zde uvedená je pouze korespondenční, konzultace jsou v Praze 10 - více viz webové stránky!

Marketing Journal – odborný portál o marketingové komunikaci a public relations Portál www.m-journal.cz je odborný server, přinášející denní informační servis z oblasti marketingu, public relations, reklamy a podpory prodeje, médií a dalších. Nabízí články, studie či rozhovory reflektující aktuální dění v daných oblastech, které jsou psány ...

Marketing a obchodní konzultace, outsourcing marketingu

Oceňování podniku. Ekonomické poradenství. Překlady. Tlumočení.

Služby: - konzultační činnosti zaměřující se na výzkumné, vývojové a inovační projekty pro rozvoj podnikaní a zvýšení konkurenceschopnosti.

Služby - koučování - strategie, strategické řízení firemních procesů.

Služby - kariérový poradce, - lektor a kouč - kurzy a školení pro firmy.

Školení, semináře, koučing, tréning: - oblast automobilového průmyslu Služby: - audity - analýzy - nápravná opatření - personální služby

Psychologické poradenství a terapie - psycholog a psychoterapeut.

Gastronomie od A-Z - odborné poradenství v obchodních, organizačních a provozních záležitostech. Zajišťujeme nejen poradenství ale i komerční služby při slavnostních a společenských příležitostech - BANKETY, RAUTY, GARDEN PARTY, COCKTAIL PARTY, aj.

Činnost: - investiční a dotační poradenství - projektový management - regionální rozvoj a strategické plánování - veřejné zakázky

Psychologická ambulance, psychoterapie - psychoterapeutická pomoc - psychologické poradenství.

Služby: - personální agentura - personální poradenství

Služby: - psychoterapie - arteterapie - mediace - rodičovská poradna - koučink.

Služby: - koučink - branding - mediace v rodinných záležitostech.

Andělský certifikovaný průvodce a médium - andělské semináře.