Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Služby: - klinický psycholog - individuální psychoterapie - psychologické poradenství - psychodiagnostika

Personální agentura - personální poradenství - hledání vhodných zaměstnanců - nabídka volných pracovních míst - poradenství v oblasti lidských zdrojů.

Služby: - psycholog - psychoterapeut Další ordinace: Thámova 133/24 Praha 8 Karlín

Služby: -zavedení systému řízení podle standardu ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, VDA 6.1 -optimalizace systému řízení podle specifických požadavků klienta nebo zákazníka -vyhotovení firemní dokumentace „na klíč“ -provázání systému řízení s právními požadavky -následná péče o zavedený systém řízení -školení zaměstnanců.

Manažerský institut: - vzdělávací organizace - vzdělávání v oboru management.

Služby: - vyhledáváním pracovníků v oblasti marketingu

Činnost: - psychologické poradenství.

Služby: - zajištění manažerského studia - osobní rozvoj - hledání zkušených manažerů - akcelerujeme byznys a zvyšujeme hodnotu firem

Činnost: - Executive Search, vyhledání top manažerů - rozvoj vedoucích pracovníků.

Psycholog, psychoterapeut: - krátkodobé poradenství - dlouhodobá trerapie - dětské skupiny - rodičovské skupiny.

Psychologické poradenství, přednášková činnost, psychoterapie a supervize

Psychologické poradenství, psycholog, psychoterapie - dopravně psychologické vyšetření.

Činnost: - bezpečností služby, agentura - fyzická a technická ostraha - Facility management, správa a údržba nemovitostí - outsourcing zaměstnanců Poradenské služby: - převzetí společnosti - likvidace společností - založení a prodej společností - daňová optimalizace - poskytnutí sídla

Služby - poradenství a masáže - práce s podvědomím, odstranění fyzických a psychických problémů.

Služby - facility management - výstavba sítí mobilních operátorů - recriut management - realitní služby.

Činnost: - konzultační, poradenské služby v oblasti telekomunikací, dopravy, managementu a ekonomie - pořádání, organizace konferencí, školení.

Psychologické poradenství, psychoterapie: - pro dospělé, manželské páry a rodiny s dětmi. Ordinace: Račiněveská 2444/D 190 16, Praha 9 – Újezd nad Lesy Přemyslovská 37 130 00, Praha 3 Ordinační hodiny: Pondělí 8:00-12:00 13:00-17:00 Úterý 8:00-12:00 17:00-20:00 Středa 8:00-12:00 13:00-17:00 Čtvrtek 8:00-12:00 ...

Služby: - poradenství rodičům řešící poruchy chování dětí.

Činnost: - optimalizace procesů ve firmě - personální služby - konzultační, metodické služby pro firmy zaměstnávající osoby se zdravotním postižením.

Centrum Vědomí: - astro-psychologické, terapeutické konzultace - kraniosakrální biodynamika.

Kompletní nabídka architektonických, projektových a inženýrských služeb. Dodávky interiérů a výstavních expozic na klíč. Možnost poradenských služeb.

Psychologické poradenství: - sportovci - trenéři - sportovní týmy. Kanceláře: Klatovská třída 1780/186 Plzeň Ohradské náměstí 7 Praha-Stodůlky