Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Služby: - výzkum spokojenosti a loajality zaměstnanců - company assessment - firemní kultura - strategie interní komunikace - marketingový výzkum - budování značky

Osobní kouč a psycholog - kouč osobního rozvoje - vztahové poradenství - osobní poradenství - terapie a psychosomatika.

Společnost Made in Czechoslovakia s.r.o. je diagnostickou a výcvikovousplečností pro oblast pracovní psychologie v obchodních společnostech. Služby - psychologická diagnostika - psycholigické výcviky - psychologický business coaching - skupinový byznys koučink.

HASAP Consulting, s.r.o. je specializovanou poradenskou společností, která jako první na českém trhu přinesla provozovatelům potravinářských a gastronomických provozů nástroje a odbornou pomoc při řešení otázek vznikajících s uplatňováním zásad správné výrobní praxe (SVP) a zaváděním systémů HACCP. V roce 2014 jsme založili oborové divize: - ...

Služby: - osobní koučink - poradenství a podpora v on-line podnikání.

Činnost: - obchodní, zprostředkovatelská činnost na principu referenčního marketingu.

Institut duševního zdraví - psychiatrická a psychologická péče.

-Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Služby: - psychologické poradenství - psycholog.

Služby: - zakládání obchodních společností - prodej obchodních společností - zprostředkování virtuálního sídla firmy.

Ordinace, služby: - dětská psychiatrie - poradenství v oblasti výchovy, partnerských a rodinných problémů

Činost: - auditorská činnost - poradenské služby pro management - daňové poradenství a služby - oceňování podniků a majetku - reengineering - zdokonalování firemních procesů - financování podniků - poradenství v oblasti životního prostředí - finanční poradenství a služby - průmyslové poradenství - podpora ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Realitní činnost, správa a údržba ...

Soukromá psychologická poradna - psychologické poradenství.

Činnost: - psycholog - psychoterapie - psychologické poradenství.

Dětský psycholog - psychologické poradenství.

Služby, poradenství: - zakládání firem - daňové, ekonomické a účetní poradenstv - vedení účetnictví a mezd - nákup nemovitostí.

Centrum pomoci DUHA: - kognitivní rozvoj - terapie - psychologické poradenství pro dospělé i děti. Překlady, tlumočení: - italština - čeština a obráceně.

Wincott People je mezinárodní skupina společností, která se specializuje na vyhledávání a výběr zaměstnanců - nabízíme kompletní servis v oblasti personálního poradenství.