Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Služby: - organizační, logistické a programové zajištění odborných konferencí, kongresů, přednášek, seminářů a workshopů. - služby na klíč pro akademickou obec - odborné společnosti, výzkumné ústavy a univerzity.

Služby - koordinátor BOZP (bezpečnosti a ochrany zdraví při práci) na staveništi.

Dotační poradenství - získávání grantů a dotací z fondů Evropské unie.

Poradenství a pomoc s kvalifikací v oborech psychoterapie, psychiatrie a psychologie..

Správa a vymáhání pohledávek, detektivní služby, exekuce, krizové řešení firem, ochrana majetku a osob.

Astrologické poradenství - sestavení horoskopu - regresní terapie.

Dotační poradenství - monitoring dotačních příležitostí - zpracování žádostí o dotace.

Kurzy, workshopy - psychoterapie sebevědomí, zvládání náročných situací, práce s emocemi - kurzy pro terapeuty - feng - šuej One brain - kineziologie - Spiritual response therapy SRT - Bachovy květové esence - tarot - reiki - automatická kresba - reflexní terapie - reflexní ...

Služby: - koordinátor BOZP - poradenství při uvádění stavebních výrobků na trh.

Činnost: - poradenství, školení v oblasti spolehlivost, bezpečnost produktů a RAMS/LCC.

Činnost: - expertní, konzultační a vzdělávací v souvislosti s evropskou integrací, členstvím České republiky v EU.

Poradenství, vzdělávání: - v oblasti veřejných zakázek, veřejné podpory.

Služby - dotační poradenství v oblasti životního prostředí - digitální povodňový portál - výukový portál.

Výběrová řízení, optimalizace nákladů, telekomunikační poradenství, telekomunikační audit, ...

Grantové poradenství pro programy Evropské unie a pro národní typy dotačních titulů. Zajištění dotačního poradenství v oblasti průmyslu, zemědělství, veřejné správy a jiného neziskového sektoru. Návrh vhodného řešení pro získání finančních prostředků z EU a následná realizace schválené projektové žádosti.

Činnost: - poradenství v oblasti dotací.

Služby: - firemní poradenství - zvýšení efektivity obchodu - analýza firemních procesů - motivace a vedení týmu - marketingové poradenství

- Posouzení, měření - pracovníci provozního oddělení společnosti MS business provedou prohlídku spisového materiálu klienta Zpracování dat. Bezplatně vytvoří konkrétní cenovou nabídku, návrh smlouvy a další dokumenty - Převzetí a Odvoz Převzetí a odvoz písemností spisového materiálu z místa jejich současného uložení následuje po ...

Činnost: - firemní řízení a organizace - restrukturalizace podniků - zprostředkování finančních zdrojů.

Odborná pomoc formou psychoterapie a hypnoterapie pro zvládání obtížných životních situací (partnerské krize, deprese, traumata, závislosti). Kariérní poradenství pro přípravu na pracovní pohovory a výběrová řízení. Trénování paměti. Profesionální pomoc pro rozvoj firem - koučink, tréninky.