Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Činnost: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Služby: -podpora podnikání -správa společností

Činnost: - poskytování finančních služeb

Pekařství, cukrářství Hostinská činnost -Vydavatelské a nakladatelské činnosti -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Velkoobchod -Činnost podnikatelských, finančních a ekonomických poradců -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Pořádání výstav, přehlídek a obdobných akcí

Služby: - vlastnictví strategických majetkových účastí významných podniků ve střední a východní Evropě

Služby: -personální -vzdělávací a rozvojové programy -rozvoj lidských zdrojů

Činnost: - rozvoj značek Twin-Set Simona Barbieri, Woolrich John Rich & Bros. a Antica Officina del Dr. Vranjes v České republice a na Slovensku

Agentura práce - zprostředkování zaměstnání - nabídka i poptávka volných pracovních míst - komplexní poradenské služby v oblasti lidských zdrojů.

Služby, zpracování: - studie proveditelnosti, podnikatelské plány, Cost-Benefit analýzy a strategické plány Zaměřujeme na následující sektory: - zdravotnictví, farmacie - wellness a fitness, hotelnictví a turismus - zemědělství - informační technologie - životní prostředí - neziskový sektor - kultura a umění - veřejný sektor - ...

Zpracování žádostí o dotace pro obce, města, podnikatele - poradenství pro podávání žádostí na dotace z EU.

JUFOBUS je společností, která se věnuje zejména investicím do projektů, širším spektrem služeb, tvorbě webových struktur a některým obchodním příležitostem v různých spektrech činností.

Služby: -zvýšení výkonnosti firemních procesů. -optimalizace výrobních kapacit, lidských zdrojů. -zefektivnění organizační struktury.

Poradenství: - manažerské - personální - IT

Ambulance klinické psychologie. Klinický psycholog.

Služby: - účetnictví - IT poradenství Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika