Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Rodinná poradna, poskytujeme své služby bezplatně a anonymně: - pomoc lidem ve složité životní situaci - psychologická, sociální a právní pomoc - poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy

Podnikatelské a managerské poradenství

Personální poradenství: - vyhledávání, výběr řídících pracovníků - assessment center

Psychologické poradenství, individuální a párová psychoterapie, hypnoterapie

Komora správců konkurzní podstaty, likvidátorů a specialistů na krizové řízení. Zvyšujeme odbornou úroveň a hájíme zájmy svých členů.

Integrované centrum sociálních služeb domov pro osoby se zdravotním a mentálním postižením.

Psychologické poradenství a diagnostika, relaxace, léčba závislostí.

Představte si, že můžete dosahovat vysněných cílů v kratším čase, s větším prožitkem, pocitem uspokojení, a také s větší chutí do svých projektů, ať už jsou jakékoliv. Jak se Vám bude ráno vstávat, až tohoto stavu dosáhnete? S vaším osobním koučem se to podaří.

Služby: - poskytneme vám dobrou adresu pro sídlo vaší firmy v Praze za minimální náklady - využíváte naše kanceláře bez nutnosti starostí o jejich provoz - založíme vám zdarma novou společnost rychle a bez nutnosti osobní účasti.

Domácí zdravotní péče. Charita. Poradna.

Psychologické poradenství a psychoterapie.

Mediální agentura. -řešení v oblasti mediální komunikace.

Kompletní vízový a zaměstnanecký servis pro cizince.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Založení společnosti v zahraničí. Převod ready-made společností.

Prohlídky a ocenění vozidel, výpočet servisních nákladů, kalkulace škod, optimalizace skladů a fleet management.

Služby: - organizační a ekonomické poradenství - marketing - personalistika - realitní činnost

Pomáháme seniorům stát se samozřejmou, sebevědomou a respektovanou součástí naší společnosti. Elpida plus realizuje tyto dlouholeté projekty: Linka seniorů - 800 200 007 bezplatná telefonní linka důvěry, informační linka a linka krizové intervence pro seniory a osoby o seniory pečující s celostátní působností. Poskytuje kvalitní ...

Služby: -grafologické rozbory rukopisu -psychologické posudky

Pomoc při řešení osobních problémů. Objevení sebedůvěry a sebevědomí, příliv energie a fyzické síly. Odstranění strachů a problémů se spánkem.