Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

-Činnost technických poradců v oblasti strojírenství a elektrotechniky -Projektování elektrických zařízení

Firemní poradenství. Revitalizace firem. Personální audit. Audit firemní kultury. Manažerské, marketingové poradenství. Školení, koučink obchodníků, manažerů. Outsourcing marketingu.

Služby: - psychoterapeutické poradenství - arteterapeutické poradenství

Personálně-poradenská a zprostředkovací agentura. Nabízíme personální audit, psychologické testy, vybíráme pracovníky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -modely osobních i závodních automobilů, veteránů -RC modely a stavebnice.

Služby: - daňové poradenství - účetní poradenství - personalistika - audit - právní poradenství - poradenství po internetu. Sídlo firmy: - Lešetín I.659, 76001 Zlín, tel:577011555, 577011550, e-mail:info@golan.cz.

Služby, poradenství: -poradenství v oblasti řízení podniku. -zvyšování podnikatelské výkonnosti.

Pronájem: -plochy venkovní reklamy: -billboardy -bigboardy -reklama na mobilních vozech. Služby: -poradenství v oblasti sponzoringu a sportovního managementu -zprostředkujeme exhibiční vystoupení pro Vaše firemní večírky -zajistíme setkání s vrcholovými sportovci pro školy -zastupujeme sportovní talenty.

Personální agentura. Služby: -nábor, výběr zaměstnanců. -agenturní zaměstnávání. -poradenství v oblasti lidských zdrojů.

Ekonomické poradenství Manažerské poradenství

Služby: -psychoterapie. -psychologická poradna. -rozvoj osobnosti. -coaching.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -rybářské potřeby.

Psychologická poradna. Odborná pomoc a péče při úzkostných a depresivních stavech, ve vztahových problémech ( se sebou, v rodině, v partnerství..), psychosomatické obtíže, prenatální a výchovné poradenství.

Komplexní služby a poradenství - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana Poradenství - požární ochrana Personální poradenství Komplexní služby - zpracování mezd Odborné kurzy- školení, semináře Komplexní služby - hygiena.

Analýza dotací pro subjekty i projekty. Plán využití fondů EU. Zpracování žádostí na projekt. Výběrová řízení na dodavatele. Administrace dotace.

SLužby: - zvýhodněný podnájem pro začínající inovační firmy - poradenství pro začínající podnikatele - organizace seminářů a konferencí - školení podnikatelů a manažerů firem - zajištění administrativních služeb - technické zabezpečení - připojení na internet a správu dat - umístění trvalé reklamy - pronájem školících a vzdělávacích ...

Služby: - pomoc při tvorbě jednotné firemní kultury, firemní image - poradenství, semináře oblast osobnostního stylu a image, marketing, firemní a prodejní strategie - zajištění firemních akcí, relaxačních pobytů

Dopravně psychologická vyšetření. Akreditovaný dopravní psycholog MDČR. Psychotesty pro vybodované řidiče. Psychotesty pro navrácení řidičského průkazu po zákazu činnosti ZŘMV Psychotesty pro řidiče všech kategorií. Psychologické vyšetření pro zbrojní průkazy ostrahu, stráž, městskou policii. Psychodiagnostika při výběru ...

Služby: - výběr pracovníků - výstavba celých pracovních týmů - vzdělávací aktivity - personální audit - kurzy.

Služby: - manažerské poradenství - realizujeme tréninky a kurzy na míru.

Služby - poradenství při zavádění systému managementu, jakosti a environmentálního managementu - certifikace systému