Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Zprostředkování prodeje Prioritním cílem společnosti Simio, a.s. je nabídnout zákazníkovi kvalitní službu či zboží v pohodlí jeho domova nebo zaměstnání počínaje telefonickým kontaktem operátora a konče doručením našimi obchodníky do místa, které si klient sám určí. To vše v duchu naší mise:"

Internetový portál pro poradce a ty, co hledají pomoc. Poradenství všech oborů – marketing, management, komunikace, Public Relations, média, Human Resources, kvalita - systémy kvality, bezpečnost a požární ochrana, six sigma, lean manufacturing, ekologie, normy ISO, certifikace, internet, psychologie, psychoterapie, finance apod. Je určen pro ...

Firma je stálým členem poradenské sekce Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR. Zaměření: -grantové a projektové poradenství v oblasti cestovního ruchu, regionálního rozvoje, klastrů, vzdělávání, renovace a rekonstrukce městských center, zpracování analýz a projektových záměrů.

Realitní a komerčně-právní kancelář. Velkoobchod kartáčnické zboží: - štětce - lakýrnické, školní, kosmetické - kartáče - drátěné, kovové - kartáčky - zubní, fenovací, ruční - vlasové mycí houby, smetáky, hole, násady. Reality Kurzy Projekty EU Velkoobchod

-Řízení projektů, poradenství pro projektové řízení -Poradenství pro řízení IT firem a oddělení -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Psychologické poradenství a diagnostika.

Vybírání správných pracovníků na různé pozice, zacílení rozvoje vašich pracovníků, rozvíjení pracovníků a zvýšení jejich efektivitu v praxi, zhodnocení efektivity leaderů, diagnostikování atmosféry v týmech, zvýšení efektivity personálních procesů ve vaší organizaci.

Poradenství, příprava a zavedení ISO.

Komplexní poradenské služby v oblasti pracovněprávních vztahů a personalistiky

Analýza a definování firemní kultury, tvorba projektů řízení a rozvoje lidských zdrojů a příprava strategií.

Zaměřujeme se na poskytování dočasné pracovní výpomoci (Temporary Help), jejíž využívání v posledních letech velmi vzrůstá. Pro naše zákazníky nabízíme okamžitá řešení: -nedostatek pracovních sil v době dovolených, nemocí, při větších nárazových zakázkách nebo při dočasném snížení kmenových zaměstnanců a to na dobu určitou i neurčitou. Nabídka ...

Poradenství, zavedení a udržování, školení - systémy v oblasti norem ISO 9001, 14001, 18001,

Řízené kvašení a chlazení vína. Instalatérství. Inženýrská činnost. Solární panely. Zámečnictví, zámečnické práce, Obchod s hutním materiálem. -obráběčství a strojírenská výroba -prodej hutního materiálu -zhotovení výpalků z plechu.

Poskytuji osobní koučink zaměřený na problémy ve vztazích partnerských a manželských, mezi rodiči a dětmi, a v neposlední řadě problémy s hledáním životního partnera.

Internetová reklama a marketing, SEO optimalizace, webdesign, webhosting. Zvyšujeme zisky a vyhledáváme nové zákazníky. Praktické zkušenosti, reference a výborná orientace na trhu reklamy.

Poskytování poradenství v oblasti podnikání a řízení

BNV consulting pomáhá managementu a vlastníkům zvýšit hodnotu společnosti. Realizujeme projekty v jednotlivých oblastech se zaměřením na snižování nákladů až na úroveň celkové restrukturalizace. BNV consulting je největším specialistou v oblasti veřejné správy v 5103610884000České republice.

Personální agentura a psychologické poradenství.

Vedení účetnictví. Poradenství v oblasti daní, podnikání a řízení.

Společnost Conseille je poradenskou firmou, která se zabývá strategickou komunikací (Public Relations a Public Affairs) a poradenstvím v oblasti strukturální politiky Evropské unie. V České republice úspěšně působí od začátku roku 2008. Služby poskytuje v současnosti firmám, stejně jako řadě institucí státní správy a regionální samosprávy. ...