Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Individuální sezení s klienty Prožitkové sebepoznávací semináře Sebevzdělávací a sebepoznávací kurzy pro veřejnost Firemní školení zaměřená na osobní rozvoj Semináře: Smrt a zrození Oči, které vidí aneb jak vidět bez brýlí Duše Cesta k vnitřnímu dítěti Do nitra ženy – již nebude realizováno Harmonizace čaker – již nebude ...

Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy Zlín. Rodinná a manželská poradna. Intervenční centrum - tel. 577 018 265.

Služby: - manažerské a IT poradenství - pomoc při informačních strategiích, řízení informatiky, projektovém řízení, řešení problémů při implementaci IS. Zabýváme se analýzou, modelováním a optimalizací podnikových procesů.

Organizační a ekonomické poradenství v oblasti farmaceutického průmyslu a obchodu.

Poradna, kurzy, semináře uvolnění stresu, únavy, depresí, psychických a zdravotní potíží získání sebejistoty, sebevědomí, osobní růst řešení problémů v mezilidských, partnerských, rodinných vztazích řešení problémů s dětmi, učením, s pamětí, se školou přípravka předškoláků a průvodce první třídou

ISSZ spol. s.r.o. je společnost pro management, marketing a poradenství v oblasti sportu. Nabízíme kompletní řešení atletům, mladým talentům, sportovním svazům, společnostem a ostatním sportovním agenturám za použití nejnovější technologie a pokročilých marketingových a managementových technik. Nabízíme služby širokému spektru sportů a sportovních ...

Kouč, terapeut energetické psychologie. Specializuji se na vztahy, deprese a osobní rozvoj.

Pedagogicko-psychologická poradna. Pracoviště: - Bílovec tel.: 556400983 - Kopřivnice tel.: 556812916.

Služby při přípravě, financování a realizaci projektů financovaných z národních nebo evropských fondů a dotací. Agentura také zajišťuje funkci destinačního managementu rozvoje cestovního ruchu a nabízí podnikatelům a dalším organizacím spolupráci při rozvíjení turistické nabídky na Hranicku.

Dotační poradenství. Provedení dotačního auditu Průběžný monitoring dotačních možností – avizování vhodných dotačních příležitostí jednotlivým klientům individuálně. Příprava a administrace projektů.

Individuální i párové poradenství, psychoterapie.

Personální audity Interní audit - outsourcing, co-sourcing Vnitřní kontrolní systémy - implementace, testování Řízení rizik Krizový management Speciální projekty - marketingový výzkum - srovnávací analýzy - projekty financované z fondů EU - Administrace VZ - Propojení výzkumných aktivit s komerční sférou .

Pracovně - personální agentura. Služby: Personalistika -recruitment, consulting -výběr zaměstnanců, pracovní leasing -personální poradenství -pracovní poradenství -pracovní agentura -nábor, brigáda, brigádníci, zaměstnanci -práce, zaměstnání, pracovní místo, job, pohovory. Temporary help -zajištění brigádníků ...

Pracovně-personální agentura: -recruitment, consulting -výběr zaměstnanců, pracovní leasing -personální poradenství -pracovní poradenství -pracovní agentura -zajištění brigádníků -pracovníci pro dočasnou výpomoc -studenti VŠ a SŠ pro nárazové práce -studentský servis-burza práce -hostesky, promotérky.

Personalistika: - recruitment, consulting - výběr zaměstnanců, pracovní leasing - personální poradenství . Temporary help: - zajištění brigádníků - pracovní výpomoc, work agency - studenti VŠ a SŠ pro nárazové práce.

Služby: -studentská burza práce: -zajištění brigádníků -dočasná výpomoc -personální agentura.

Zprostředkování zaměstnání. Personální agentura.