Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Služby: -studentská burza práce: -zajištění brigádníků -dočasná výpomoc -personální agentura.

Personalistika: - recruitment, consulting - výběr zaměstnanců, pracovní leasing - personální poradenství . Temporary help: - zajištění brigádníků - pracovní výpomoc, work agency - studenti VŠ a SŠ pro nárazové práce.

Pracovně - personální agentura. Služby: Personalistika -recruitment, consulting -výběr zaměstnanců, pracovní leasing -personální poradenství -pracovní poradenství -pracovní agentura -nábor, brigáda, brigádníci, zaměstnanci -práce, zaměstnání, pracovní místo, job, pohovory. Temporary help -zajištění brigádníků ...

Zprostředkování zaměstnání. Personální agentura.

Personálně - poradenská agentura. Poskytovatel personálních služeb a zprostředkování práce (stálá zaměstnání, dočasné úvazky, brigády). Sídlo společnosti: - Na poříčí 1079/3a, Praha 1 - Nové Město.

Organizace, poradenství při realizaci výběrových řízení.

Kompletní servis pro dopravní společnosti - snižujeme náklady pro velké a malé firmy

Organizační zajištění zadávání veřejných zakázek: - právní a poradenská podpora veřejných zakázek - elektronické nástroje eGORDION a TENDERMARKET - vzdělávání v oblasti veřejných zakázek - právní pomoc a konzultace.

Psychoterapie - poradenství ve vztazích a odstraňování psychických přičin nemocí

Poskytování poradenství v oblasti vzdělání.

Psychosociální, rodinné a výchovné poradenství, podpora osobního růstu, vědomého pěstování rodinných vztahů, podpora intuitivního rodičovství Kurzy šátkování v domácím prostředí maminky a miminka Prodej a půjčení českých pevných šátků ŠaNaMi

Technologie osvětlení - LED technologie, indukční výbojky. Snižování nákladů pro firmy - vývoj, výroba, import. Technologie pro bydlení. Měření, testování, regulace.

Zabýváme se vyřizováním dotací z programu Zelená úsporám a nabízíme prodej, instalaci a servis tepelných čerpadel značky Master Therm.

Ekonomické poradenství. Právní poradenství. Průzkumy trhu a oborové studie. Vyhledávání obchodních partnerů. Právní a podnikové poradenství. Propagace akcí. Telemarketing. Zastupování a vedení obchodních společností. Pořádání setkání podnikatelů. Zastoupení zahraničních veřejných a soukromých institucí v ČR.

- psychoterapie - poradna pro rozvoj osobnosti, péče o duševní zdraví

Poradenství - získávání dotací z EU Investiční záměry Inženýrská činnost - monitoring projektů - výběrové řízení na dodavatele Projekční činnost

Dotační a investiční poradenství, programové období 2014 - 2020.

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Mezinárodní personálně poradenská společnost poskytující služby executive search, personálního auditu a coachingu. Zabýváme se obsazováním pozic středního a top managementu. Jsme zakládajícím členem nadnárodní skupiny AltoPartners, která sdružuje nezávislé executive search společnosti a působí v 31 zemích světa.