Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Podpora manažerů a pomáhajících profesionálů působících v sociálních službách.

Ekonomicko - manažerské poradenství, personální poradenství a zprostředkování.

Najít práci je snazší, než se zdá! Jak to? Stačí jen najít své silné stránky, své talenty a ty potom uplatnit v té správné práci. Nevíte jak na to? Pomůžeme vám. I vy můžete mít bezva práci za pár týdnů!

Podnikatelské poradenství Manažerské poradenství

Podnikatelské poradenství. Organizační poradenství.

Psychologické poradenství a individuální, párová a rodinná psychoterapie pro dospívající a dospělé v Praze. Psychologická pomoc v různých životních situacích – deprese, úzkosti, partnerské problémy, traumata, psychosomatické obtíže, závislosti (alkohol, drogy, gambling, vztahy), mentální anorexie a bulimie, nízké sebevědomí, hledání smyslu života.

Služby: - Produkční služby - Authoring DVD - Video: úpravy, převody - Grafické návrhy - Animace a vizualizace - Audio - Data management - Práce s textem

Ekonomické poradenství v oblasti nemovitostí, managementu a investičních záměrů Organizační poradenství v oblasti nemovitostí, managementu a investičních záměrů Správa - bytové prostory Správa - nebytové prostory Správa - bytové prostory

Péče v oboru klinické psychologie a psychoterapie

Účetní kancelář. Vedení účetnictví a daňové evidence. Personalistika, vedení mezd. Vedení účetnictví neziskových organizací.

Poradenství, audity, školení: - systému managementu jakosti ISO 9001:2000 - environmentální systém managementu ISO 14001:2004 - systém managementu BOZP OHSAS 18001:1999. Zpracování - bezpečnostní listy.

Poradenství, psychická podpora člověku s neurologickým onemocněním i jinak zdravotně postiženým osobám

Ekonomické a organizační poradenství - strategický management Psychologické poradenství a diagnostika

Poradenské služby v oblasti Systému řízení kvality, Zavádění a dohled QMS Příprava na certifikační Řešení nápravných opatření Zastupování zákazníka, dodavatele Audity systému, procesu, výroby Školení auditorů

Společnost Good.EU s.r.o. poskytuje své služby v oblasti zpracování projektové dokumentace, projektového managementu a konzultací pro dotační tituly z následujících národních operačních programů.

Služby: - veřejné dražby, dobrovolné dražby - inženýrská činnost v investiční výstavbě Správa, údržba: - vlastní nemovitosti. Poradenství: - ekonomické, finanční, podnikatelské - v oblasti software, hardware.