Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Zprostředkování práce a brigád v zahraničí, především EU: -on-line poradenství -odborné publikace a katalogy.

Poradna pro Život bez cigaret - odborné poradenství v odvykání kouření. Příjemný odborný personál, profesionální poradenství, mnohaleté zkušenosti.

Poradenská a vzdělávací společnost. Služby: - poradenství v oblasti personálního managementu a obecného managementu - vzdělávání dospělých: - vzdělávací kurzy zaměřené především na rozvoj sociálních dovedností a manažerských dovedností - odborné kurzy zaměřené na lektorské dovednosti, pracovní právo, prezentační ...

Poradenství v oblasti - strategie podniků - ekonomické a finanční systémy a agendy - člen Asociace pro poradenství v podnikání Poradenství v oblasti - organizační rozvoj podniků Poradenství v oblasti - marketing a komunikace s partnery Poradenství v oblasti - rozvoj lidských ...

Podnikatelské a managerské poradenství. Poradenství pro podnikatele, managery.

Podnikatelské poradenství. Poradenství pro podnikatele.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy, mezd, mzdy - služby v oblasti personalistiky.

Zprostředkovatelská činnost pro firmy. Poradenská a konzultační činnost. Odborné studie, posudky.

Daně - Finance - Marketing. Komplexní služby pro podnikatele a firmy. -Analytická činnost -Plánovací činnost -Manažerská činnost -Vedení účetnictví -Daňová optimalizace. Poradenství - daně, ekonomika, marketing, management. Zpracujeme finanční, marketingovou a daňovou analýzu, marketingovou strategii, finanční plán. Provádíme – krizové ...

Poradenství v technické normalizaci v oboru ergonomie.

Služby: - administrace veřejných zakázek pro obce, města a státní organizace zakončených e-aukcí - elektronické aukce - pořádání elektronických aukcí na výběr dodavatelů energie pro domácnosti a komerční společnosti - zajištění hypotéky či refinancování stávajících úvěrů pro klienty.

Zprostředkování obchodu a služeb. Zprostředkovatelské služby firmám.

Poradenství, služby: -ekonomické, organizační -celkové ozdravení problémových firem, převzetí managementu, revitalizace -zhodnocení a příprava firem k legitimnímu prodeji a vstupu investora. Marketingové analýzy. Organizační a prováděcí vzdělávací činnosti. Služby soukromých detektivů. Personalistika.

Manažerské poradenství. Investiční fondy. Provádění: - veřejné dobrovolné dražby. Správa a údržba nemovitostí.

Sledování vývoje v oblasti dotací z Eu

SA Connections je jediná česká agentura zaměřená na podporu mezinárodního obchodu s působištěm v Ekvádoru, Peru, Bolívii a Kolumbii. Poskytujeme služby podporující export zboží a služeb do zemí Jižní Ameriky. Usnadňujeme vstup českých a středoevropských firem na jihoamerický trh a rozvíjíme jejich obchodní aktivity v regionu. Dále poskytujeme ...

Nabídka poradenství v oblasti civilní ochrany se zaměřením na nevýrobní organizace, školství a sociální sféru.

Nabídka poradenských činností a asistenčních služeb při obchodním rozvoji. Nabídka marketingových studií a příprav a realizací projektů.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - pozemky - chalupy - komerční nemovitosti.

Personální agentura: -vyhledávání zaměstnanců -poradenství v oblasti personalistiky pro uchazeče i firmy.