Evropské dotace mohou podpořit vaše plány. Specializované firmy vám pomohou se zhodnocením plánu, sepsáním žádosti o dotaci, administrativou a správou i analýzou dotačních příležitostí. Nechejte si pomoci a získejte evropskou, státní nebo krajskou dotaci.

Společnost Plus Projekt, s.r.o. je dynamickým hráčem na poli financování rozvoje firem a organizací v soukromém i veřejném sektoru. Své klienty provázíme komplexním procesem získávání finančních prostředků, ať už prostřednictvím dotačních projektů, daňových úspor, či jiných zdrojů. Náš tým je sestaven z odborníků, kteří jsou specialisty na ...

Dotagra s.r.o. se specializuje na pomoc s dotačními programy pro soukromý, veřejný a neziskový sektor.

ZERO-e s.r.o. se zaměřuje na energetickou nezávislost a soběstačnost. Poskytuje individuální řešení pro optimalizaci spotřeby a návratnosti investic, včetně výběru vhodných dotačních programů.

Hledáte spolehlivého partnera pro získání dotací z fondů Evropské unie? Chcete využít možnosti, které nabízí evropská integrace? Pak je pro vás ideální volbou společnost Euroforum Group! Euroforum Group je profesionální dotační poradenská firma, která vám poskytne veškeré služby týkající se procesu získávání dotací. Máme bohaté zkušenosti a ...

Ing. Lukáš Bartes se zaměřuje na přípravu projektů a dotační management.

DOTEA CONSULTING s.r.o. se zaměřuje na dotační poradenství - identifikace potřeb, volba programu, vyplnění a odeslání žádosti.

Společnost se zabývá administrativní a technickou podporou při provádění revitalizací nemovitostí. Firma se postará o veškerou administrační a administrativní činnost při zajišťování dotací pro rodinné a bytové domy, historické nebo průmyslové objekty. Realizuje komplexně projekční práce pro bytovou i průmyslovou výstavbu i technický dozor stavby ...

Společnost AB konzultační a poradenská společnost s.r.o. Vám pomůže vyřídit dotaci v oboru stavebnictví a vyhodnotit budovy při hospodaření s energiemi.

Společnost Orfina consulting, a.s. je tým energetických specialistů, díky programu Zelená úsporám pomohli zrealizovat mnoho výstaveb.

Společnost Enexa Projekt s.r.o. pomáhá v oblasti kotlíkových dotací - obor energetika, topení

Poradenství a inženýring v oblasti dotací při výstavbě rybníků, vodních nádrží

Dotace z EU. Dotační poradenství: -v oblasti čerpání finančních prostředků ze strukturálních fondů EU -při plnění požadavků zákona č.40/2004 Sb. o veřejných zakázkách.

Firma zajišťuje dotační a inženýrskou činnost, projektování staveb všech oborů. Konzultace a poradenství ve stavebnictví. Provozování vodovodů a kanalizací.

Agentura pro podporu podnikání a investic: -informujeme o programech podpory průmyslu a podnikání -zprostředkováváme přístup k dotacím a úvěrům ze strukturálních fondů EU a státního rozpočtu.

Informujeme o programech podpory průmyslu a podnikání a zprostředkováváme přístup k dotacím a úvěrům ze strukturálních fondů EU a státního rozpočtu.

Firma poskytuje dotační poradenství ve všech oblastech dotací - průmysl a stroje, vývoj a inovace, podnikatelské nemovitosti, podnikové IT, úspory energie, občanská vybavenost, životní prostředí, zelená energie a elektromobilita

Hledáte spolehlivého partnera pro realizaci vašeho projektu fotovoltaické elektrárny? Chcete využít dotace z programu Nová zelená úsporám a snížit své náklady na energii? Pak je pro vás ideální volbou firma FULGUR, spol. s r. o. se sídlem v Brně. FULGUR je společnost s dlouholetou tradicí a zkušenostmi v oblasti návrhů, dodávek, montáží, údržby ...

Provádíme zateplení budov a panelových domů, čištění řas a plísní ze zateplených fasád, ochranné nátěry, antigraffiti. Mícháme probarvené omítky a barvy. Prodáváme sanace zdiva, fasádní nátěry KEIM a systémy i produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Služby: - grantové poradenství - dotační management - výběrové řízení - projektová dokumentace - zprostředkování komunikace - monitoring dotačních příležitostí - zajištění energetického auditu - dotační poradenství, přehled fondů EU, strukturální fondy, operační programy pro podnikatele, regionální operační program

Poradenství v oblasti veřejných zakázek. Zpracujeme zadání a administraci, projektovou dokumentaci, rozpočty, tvorba strategických rozvojových projektů.

Endum CZ s.r.o. provozuje projekčně-dotační kancelář. Pro naše klienty zpracováváme energetické projekty, energetické návrhy, energetické audity a posudky, průkazy energetické náročnosti budov PENB a zajišťujeme veškerou administrativu pro získání dotace.

Poradenská a vzdělávací společnost. Služby: - komplexní servis včetně poradenství v oblasti zadávání a realizace veřejných zakázek - kurzy, vzdělávací programy v oblasti: - zadávání veřejných zakázek - insolventní právo a insolventní zákon - občanský zákoník, obchodní zákoník - ekonomika, účetní agenda, kontrola ...

Služby: - dotace - zajištění úvěru či leasingu.

Poradenství v oblasti dotací a grantů. Zdarma provedeme analýzu Vašich dotačních možností. Následně Vás provedeme celým procesem získání dotace a jejího čerpání od A do Z. Vytvoříme kompletní žádost o dotaci vč. studie proveditelnosti, podnikatelského záměru a dalších povinných příloh. Zajistíme také kompletní administraci projektu včetně ...