Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Služby: - ekonomické poradenství

Řešení a prodej technologií a personální služby

Poradenská činnost v oblasti Business Performance Consulting.

Činnost: - dotační management

Nabídka vedení podvojného účetnictví, zpracování mezd, přiznání k DPH, silniční daně a rekonstrukce účetnictví. Možnost výstupů v němčině

Poradenské služby v oblasti energetiky. Revize parních turbín. Provádění svářeckých, potrubářských a zámečnických prácí.

Poradenství začínajícím, malým a středním firmám v ČR, EU i zahraničí v oblastech: - Obchod & Export - obchodní a marketingové plány (HIPPVY, 6P) - distribuční kanály - OZ - plány tras, audity, OJT, kritéria výkonu tras, pokrytí - manažerský reporting - externí posouzení a řízení obchodních případů v ČR i exportu ...

Kouč, lektor, terapeut - individuální a týmové koučování - firemní a manažerské vzdělávání - psychoterapie - akreditovaný kouč České asociace koučů.

Služby: -sledujeme vývoj IFRS pravidel a aktivně působíme na jejich implementaci v českém prostředí -pomáháme společnostem při sestavování účetních závěrek -spolupracujeme s auditory při ověřování účetních závěrek -proškolujeme uživatele pravidel

Nabídka poradenství v oblasti rozvoje a řízení firem, plánování, řízení, procesy, strategie a rozvoj byznysu, marketingu, produktu. 1. Analýza Segmentace trhu, analýza tržního prostředí a produktového portfolia, vnitrofiremní procesy a organizace, SWOT... 2. Plánování Plán rozvoje byznysu, marketingový plán, produktový plán... 3. ...

Poskytování podnikatelského poradenství.

Doprovod zahraniční obchodní delegace - organizace obchodních misí - zajištění návštěvy pro veletrhy a prezentační akce a další.

Poradenské služby v oblasti zahraničního obchodu.

Zavádíme nové managerské systémy do firem. Nabízíme Vám: - mngt. kvality - řízení rizik BOZP a bezpečnosti informací - akreditaci SAK - systém DIRECTIS - řízení IT služeb.

Poradenství Fondy EU Strategické řízení Organizační řízení Řízení lidských zdrojů Finanční řízení Řízení kvality. Vzdělávání pro veřejnou správu. Aktivní politika zaměstnanosti. Projektová kancelář.

Poradenská a konzultační činnost.

Poskytování obchodního poradenství v automobilovém průmyslu, bankovnictví a marketingu.

Angličtina. Kurzy anglického jazyka pro začátečníky i pokročilé.

Činnost: - služby v oblasti inženýringu pozemních staveb

Obchodní činnost: - sálový prodej Zajištění: - předváděcí akce

LA Centrum nabízí montované fasádní obklady tuzemské konstrukce a výroby. Lehké sendvičové pláště. Stavebnicový systém vzájemně kompatibilních a zaměnitelných prvků. Mechanické spoje v mnoha variantách. Provětrávané fasády a montované obklady.