Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Organizační zajištění zadávání veřejných zakázek: - právní a poradenská podpora veřejných zakázek - elektronické nástroje eGORDION a TENDERMARKET - vzdělávání v oblasti veřejných zakázek - právní pomoc a konzultace.

Poskytování poradenství v oblasti vzdělání.

Technologie osvětlení - LED technologie, indukční výbojky. Snižování nákladů pro firmy - vývoj, výroba, import. Technologie pro bydlení. Měření, testování, regulace.

Ekonomické poradenství. Právní poradenství. Průzkumy trhu a oborové studie. Vyhledávání obchodních partnerů. Právní a podnikové poradenství. Propagace akcí. Telemarketing. Zastupování a vedení obchodních společností. Pořádání setkání podnikatelů. Zastoupení zahraničních veřejných a soukromých institucí v ČR.

Reklamní agentura, marketing - komplexní služby, vzdělávání. ARS - REDESIGN: - komplexní služby v bytovém designu.

Nabízí - spolupráce při prodeji a nákupu firem - zpracování tržních analýz - poradenství při výběru a zpracování dotačních projektů pro podniky - úvěrové poradenství

Podnikatelské poradenství. Služby: -nabízí možnosti, jak snížit své roční náklady na elektrickou energii nejen při provozu domácnosti, ale i při podnikání, pro všechny odběratele s možností garance nejlevnější ceny energie v místě odběru na dva roky.

Investiční poradenství Oceňování majetku.

Služby v business developmentu, marketingu aj.

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a ...

Poskytování služeb specializovaných na obsazování pozic v oblasti vrcholného managementu.

Poradenství: -všeobecné, daňové a ekonomické poradenství italským společnostem, které chtějí podnikat v České republice. Informace týkající se založení společnosti v České republice, problematiky daní, celních záležitostí, smluv, finanční problematiky, zaměstnaneckého poměru, administrativních ...

Poskytování poradenství v oblasti strategického plánování a marketingu.

Poradenství: - v oblasti norem ISO. Služby: - zavádění integrovaných systémů řízení dle mezinárodních standardů - organizování školení auditorů i manažerů - vystavování: - energetický průkaz budovy - energetické štítky budov. Investice do zlata.

Cross Czech a.s. je poradenská firma poskytující své služby v oblasti přípravy mezinárodních, národních i regionálních projektů financovaných ze zdrojů Evropské unie a státních programů ČR.

Služby v oblasti personálního a organizačního rozvoje. Poradenství, semináře, školení, kurzy: -rozvoj podniku -rozvoj managementu -rozvoj týmů -rozvoj služeb -řízení lidských zdrojů -učící se organizace -coaching. Firma je partnerem United Change Comapanies.

TES Praha je dynamicky se rozvíjející profesionální firma, která působí v oblastech managementu.

Služby: - zakládání firem - likvidace společností - registrace zahraničních společností - daňové poradenství - v oblasti obchodního rejstříku.

Hlavní náplní je komplexní poradenská a dodavatelská činnost v oboru automatizovaných systémů řízení budov (MaR - Měření a Regulace). - velkoobchod - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - výroba, instalace a opravy elektronických zařízení - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení zprostředkování ...

Služby: - servis při administraci veřejných zakázek pro veřejné a soukromé zadavatele - ekonomické, organizační, technické, dotační poradenství v oblasti dotačních titulů projektů podporovaných z fondů EU.

Poradenství - dotace z EU Kurzy - prodejní dovednosti a vyjednávání - prezentační dovednosti - rozvoj lidských zdrojů a rekvalifikace - koučování.

Interní a zákaznické audity Poradenství - systém řízení jakosti QMS dle ČSN EN ISO 9001:2001 - systém environmentálního managementu EMS dle ČSN EN ISO 14001 - požadavky NATO z hlediska zabezpečování jakosti dle AQAP - 2100 - systém managementu jakosti v leteckém průmyslu dle ČSN EN 9100 SAE AS 9100