Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Podnikatelské poradenství. Poradenství pro podnikatele.

Zprostředkovatelská činnost pro firmy. Poradenská a konzultační činnost. Odborné studie, posudky.

Daně - Finance - Marketing. Komplexní služby pro podnikatele a firmy. -Analytická činnost -Plánovací činnost -Manažerská činnost -Vedení účetnictví -Daňová optimalizace. Poradenství - daně, ekonomika, marketing, management. Zpracujeme finanční, marketingovou a daňovou analýzu, marketingovou strategii, finanční plán. Provádíme – krizové ...

Poradenství v technické normalizaci v oboru ergonomie.

Služby: - administrace veřejných zakázek pro obce, města a státní organizace zakončených e-aukcí - elektronické aukce - pořádání elektronických aukcí na výběr dodavatelů energie pro domácnosti a komerční společnosti - zajištění hypotéky či refinancování stávajících úvěrů pro klienty.

Zprostředkování obchodu a služeb. Zprostředkovatelské služby firmám.

Poradenství, služby: -ekonomické, organizační -celkové ozdravení problémových firem, převzetí managementu, revitalizace -zhodnocení a příprava firem k legitimnímu prodeji a vstupu investora. Marketingové analýzy. Organizační a prováděcí vzdělávací činnosti. Služby soukromých detektivů. Personalistika.

Manažerské poradenství. Investiční fondy. Provádění: - veřejné dobrovolné dražby. Správa a údržba nemovitostí.

Sledování vývoje v oblasti dotací z Eu

SA Connections je jediná česká agentura zaměřená na podporu mezinárodního obchodu s působištěm v Ekvádoru, Peru, Bolívii a Kolumbii. Poskytujeme služby podporující export zboží a služeb do zemí Jižní Ameriky. Usnadňujeme vstup českých a středoevropských firem na jihoamerický trh a rozvíjíme jejich obchodní aktivity v regionu. Dále poskytujeme ...

Nabídka poradenství v oblasti civilní ochrany se zaměřením na nevýrobní organizace, školství a sociální sféru.

Nabídka poradenských činností a asistenčních služeb při obchodním rozvoji. Nabídka marketingových studií a příprav a realizací projektů.

Realitní kancelář. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - pozemky - chalupy - komerční nemovitosti.

Poskytujeme poradenství v oblastech product managementu, organizace a efektivity prodeje. Pomáháme sestavit plán, kontrolu a reporting obratu.

NON STOP 607 611 511 Služby: -správa, údržba a pronájem nemovitostí -vyhledávání investicí do nemovitostí, jednání s úřady -sekání trávy -úklidové služby -facility services Nabídneme Vám lepší služby a cenu než Váš současný správce. Opravy bytového domu, spravované nemovitosti. Optimalizace vytápění a spotřeby TUV. Komunikace s nájemníky ...

Poradenská a konzultační činnost při zavádění: -systému řízení jakosti dle normy ISO 9001 -systému ochrany životního prostředí dle normy ISO 14001 -systému bezpečnosti a ochrany zdraví při práci dle normy OHSAS 18001 -integrace výše uvedených systémů.

Zprostředkování obchodu a služeb - Zprostředkování dotací z EU - Zprostředkování obchodů mezi našimi klienty - Zprostředkování dalších obchodních příležitostí - Zprostředkování zaměstnanců

Poradenství v oblasti profesionálního spotřebitelství, partnerských programů, provizních systémů, síťového a referenčního marketingu. Internetové obchody, e-shop, eshop pro profesionální spotřebitele.

Naše služby: - normy ISO - nabídka školení - výběrová řízení - dotační poradenství.

Služby v oblasti administrativní správy. Služby organizačně hospodářské povahy. Technické poradenství: - automobilový průmysl. Poradenství: - podnikatelské - finanční - ekonomické. Skladování zboží a manipulace s nákladem. Mimoškolní výchova a vzdělávání: - kurzy - školení - lektorská činnost.

Bezpečnostní poradce - pro silniční přepravu podle dohody ADR

Poradenské služyb pro malé a střední firmy v oblasti snižování nákladů, vyhledávání dodavatelů, marketingu, projektového řízení

Naše společnost se zaměřuje na zprostředkování obchodních aktivit mezi dodavateli a odběrateli v zemích EU a ve střední i západní Africe. Zabýváme se i přímým dovozem/vývozem zboží.

Podnikatelské poradenství. Manažerské poradenství. Personální poradenství.

Služby v oblasti systémů řízení jakosti dle ISO a EMS