Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

-Zprostředkování obchodu a služeb pro zdravotník -medicínské postupy a projekty k řízení nemocnic

ToCorporate, s.r.o., je klíčovým představitelem segmentu korporátního poradenství. Jako první v tomto odvětví poskytuje komplexní poradenství ohledně změn právní úpravy v důsledku rekodifikace civilního práva, k níž došlo v důsledku přijetí nového občanského zákoníku (zákon č. 89/2012 Sb.), zákona o obchodních korporacích (zákon č. 90/2012 Sb.), ...

Nabídka strategií komunikace, mediálního plánování, konzultací a brand managementu.

Služby: -poradenství v oblasti odměňování zaměstnanců.

Poskytujeme služby v těchto oblastech: - český statutární audit podnikatelských subjektů - audit podle mezinárodních standardů - audit neziskových organizací, příspěvkových organizací, obcí - forenzní audit - financial due diligence - účetní závěrka - daňová přiznání v České republice a v zahraničí - refundace DPH v rámci Evropské ...

Poradenská a konzultační činnost v oboru vodní hospodářství.

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti

Investiční poradenství Project management Inženýrská činnost ve výstavbě Obchodní činnost

Služby podnikového finančního a investičního bankovnictví. Fúze a akvizice Transakční financování Podnikové poradenství. Poradenství při nákupu a prodeji firem na trzích v České republice a na Slovensku .

Služby podnikového finančního a investičního bankovnictví. Fúze a akvizice Transakční financování Podnikové poradenství. Poradenství při nákupu a prodeji firem na trzích v České republice a na Slovensku.

-Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců

Komplexní služby v oblasti Přípravy a řízení projektů a staveb (Design Management, Cost Management - Řízení nákladů staveb, Tender Management - Organizace výběrových řízení, Quality Management - Technický dozor investora, Dotační Management). Dále naše společnost nabízí Construction Management - Dodávky staveb a stavebních celků.

Poradenství - cestovní služby optimalizaci procesů, nákladů a systémů používaných firmami k zajišťování cestovních služeb Audit cestovních nákladů Školení - software pro cestovní agentury Semináře, kurzy - cestovní ruch (pro cestovní kanceláře a agentury).

Nabízíme interim management, podporu exportu: - stínový management - projektové řízení, řízení změn - školení - audity, analýzy - strategický controlling.

Poradenské, lektorské a auditorské služby v oblasti systémů managementu podle ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 20000-1. Optimalizace procesů, podpora tvorby analýz FMEA, FTA, podpora při řešení problémů metodami týmové práce (SWOT, Diagram příčin a následků, 5WHY, 5W1H, Stromový diagram, Diagram vzájemných ...

Činnost organizačních a ekonomických poradců.

Poskytování kompletního marketingového a administrativního poradenství. Nabídka služeb reklamní a marketingové agentury.

Firemní marketing, školení obchodních dovedností, koučing, internetová reklama, tvorba a údržba webových stránek a eshopů, reklamní fotografie, obchodní činnost, zastupování umělců, copywrite, aj.

Dovoz: - Jenny Lane - klenoty, šperky. Služby: - tvorba školení na míru - trénink - managment - otevřené kurzy - poradenství pro začínající, podnikatele a malé firmy.

Nabídka poradenství v oblasti vzdělání a veřejných zakázek. Získávání dotací z fondů EU.