Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Služby: -finanční služby -pracovně-právní poradenství -poradenství organizační struktury.

Management regionálního rozvoje: Zajišťujeme kompletní služby v oblasti řízení rozvoje obcí a svazků obcí. Služby pro podnikatele: Komplexní ekonomický servis pro drobné a malé podnikatele. Zpracování žádostí o dotace: Zajišťujeme komplexní zpracování žádostí o dotace z domácích zdrojů a ze zdrojů Evropské unie.

Personal Coaching and Brokering Koučování - nový životní styl, který podněcuje a podporuje koučovaného na jeho cestě za zdravím, fyzickou kondicí, nabytí nové energie a vede k upevnění návyků v procesu úpravy životního stylu. Jaký je ten "nejlepší" životní styl? No přeci ten, který vyhovuje právě vám! Na konci koučovacích sezení, po dosažení ...

Poradenské služby v oblasti majetkové a funkční integrace malých a středních firem v zájmu posílení jejich globální konkurenceschopnosti.

Pobočka. Služby: - poradenství v oblasti zvyšování ziskovosti a produktivity, snižování nákladů, optimalizaci procesů, motivační systémy.

Poradenství a realizace opatření v oblasti snižování nákladů, efektivnějšího využití stávajících zdrojů.

Zakládání a prodej ready made společností - předregistrovaných akciových společností a ready made společností s r.o. Asistence při založení společnosti, prodej ready made firmy. Nabízíme k okamžité koupi předregistrované české obchodní společnosti (a.s. a spol. s r.o.). Poskytujeme poradenství a garance.

Personálně-poradenská společnost. Vyhledávání mamažerů a kvalifikovaných odborníků v oblastech bankovnictví, průmyslu, výzkumu, moderních technologií, energetiky.

Realizujeme služby v těchto oblastech: Strategické řízení. - zpracujeme strategie - řízení strategie s využitím metod BSC - provádíme procesní modelování a engineering - změny organizační struktury. - zpracování informační strategie. Operativní řízení. - zajišťujeme řízení výkonnosti a její měření - optimalizujeme náklady - ...

Naše služby: - poradenství v oblasti konkurzů, likvidací, pohledávek a restrukturalizací obchodních společností.

Činnost: -poradenská -konzultační činnost -zpracování odborných studií a posudků Služby: -v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. Autodoprava, doprava: -nákladní vnitrostátní -nákladní mezinárodní Restaurace, občerstvení.

ERUDIA znalosti obrazem, na adrese www.erudia.cz jsou bezplatně k dispozici stovky videí o podnikání. Získejte rady a tipy od majitelů a manažerů prosperujících firem. V rámci našeho vzdělávacího centra ERUDIA realizujeme projekty dalšího vzdělávání a podpory podnikání s využitím strukturální podpory EU

Služby: -poradenství -vzdělávání -řízení změn -rozvoj managementu -rozvoj obchodníků a obchodních týmů -interní komunikace a firemní kultura -sestavování a rozvoj týmů a týmová spolupráce -komplexní pojetí obchodu, CRM (řízení vztahu se zákazníky) ČNP Consulting s.r.o.

Poradenské služby: - finanční zaležitostí - řízení lidských zdrojů - realitní činnost - marketing.

Podnikatelské a manažerské poradenství.

Poskytování poradenství v oblasti veřejných zakázek: Konzultace při sestavování nabídek (kontrola nabídek dle požadavků uvedených v oznámení zadávacího řízení a v zadávací dokumentaci). Konzultace k prokazování základních kvalifikačních kritérií a kvalifikace k prokázání finanční a ekonomické způsobilosti, technické způsobilosti a jakostní ...

Nabídka manažerských informačních systémů, softwarových řešení..

Smyslem projektu je poznávat a učit se, jak co nejefektivněji komunikovat v prostředí masových médií, jak identifikovat nejvhodnější­ komunikační kanály, jak připravit a distribuovat klíčová sdělení, jak rozumět jazyku médií.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Účetnictví.

Obchodní služby. Finanční poradenství, investice. Marketing a mediální zastoupení.

Služby: - poradenské a marketingové služby pro exportéry a investory, pro firmy a instituce z České republiky, Srbska, Černé Hory - asistence při činnosti zahraničního zastoupení - překlady a tlumočení do srbštiny, češtiny a angličtiny - reklama a zveřejňování inzerce - příprava a tisk firemních materiálů a zpracování webových ...