Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Společnost TrimCon poskytuje řadu produktů a služeb zaměřených na rozvoj managementu firem a organizací.

Největší světový dodavatel systémů v oblasti řešení počítačové podpory inženýrských návrhů: -software na zakázku -technické poradenství v průmyslu -marketingový průzkum.

Trénink, školení, kurzy, koučink: -Assessment centrum a Development centrum AC/DC -Psychodiagnostika, i on-line zaměstnanců a uchazečů -Recruitment and Development Pack nábor a rozvoj zaměstnanců -výběr lidí pro vedoucí pozice -firemní vzdělávání: -mediální trénink -prodejní dovednosti -manažerské školení -trénink komunikace.

Vyhledání potenciálních odběratelů, dodavatelů, obchodních partnerů v Rusku, Ukrajině, Kazachstánu, Bělorusku, Gruzii: -poradenství, překlady.

Komplexní ekonomický a poradenský servis se zvláštním zaměřením na podnikate a celní poradenství.

Burza společností je makléřský portál, místo pro prodej a koupi firmy, podniku, podnikatelských záměrů či projektů.. Poskytujeme veškeré doprovodné služby spojené se změnou majitele společnosti s důrazem na vlastní vyhledávání investorů tedy zájemců o Váš podnik. Prodáme jak prázdnou firmu tak i společnost v provozu.

Průmyslový marketing. Strategické analýzy. Poradenství. Zavádění systému řízení jakosti dle požadavků mezinárodních norem pro management jakosti.

Popai -The Global Association for Marketing POPAI pomáhá svým členům efektivně využívat reklamu v místě prodeje. Slouží jako jedinečný zdroj informací a novinek o P.O.P. oboru, realizuje výzkumy trhu zaměřené na efektivitu POP a nabízí odborné a vzdělávací akce. Asociace zviditelňuje obor P.O.P. pomocí public relations a reprezentuje své členy na ...

Poskytování poradenství v oblasti ekonomického rozvoje obcí, měst a regionů.

Reklama. Reklamní činnost, marketing. Design.

Profesionál v oboru prodej ekonomicky aktivních firem, podniků, souborů majetku, obchodních podílů a účastí na společnostech a v oboru prodej a zakládání nových ready-made společností..

Poradenství, služby: - v oblasti plánování a controllingu. Tvorba, prodej, maloobchod: -software pro finanční analýzu.

-manažerské poradenství a služby -ekonomické poradenství -telekomunikační zařízení -evropská společnost pro kulturu, vzdělání a vědu a technickou spolupráci

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Pojišťovnictví a penzijní financování.

Nabídka řešení problémových stavů, identifikace, kvalifikace, analýzy, expertýzy, managementu a outsourcingu řešení problému.

Poradenství: -manažerské Služby: -optimalizace řízení podniků -organizace změny podniků.

Facility management v průmyslových areálech, administrativních a logistických centrech. Outsourcing podpůrných činností, správa a údržba budov. Energetický audit, realizace úsporných opatření. Outsourcing projekty v oblasti facility managementu a správy budov.

Praktická doporučení, jak dosáhnout lepšího využití potenciálu zákazníků, řízení obchodníků, zefektivnění marketingu a zvýšení prodeje. Vzdělávání a poradenství v oblastech: obchodní strategie, obchodní analýzy, marketingový plán, efektivní komunikace se zákazníky, plánování prodeje, řízení obchodního týmu, manažerský reporting, implementace ...

Projektový manažer, systémový inženýr a IT specialista. Řízení různorodých projektů a externí projektová spolupráce, počítačový audit a plánování výpočetní techniky. Reklama, marketing a tvorba reklamních plánů. Školení, poradenství a konzultace.

Činnost: - poskytování poradenské činnosti v oblasti systémů řízení jakosti.

Poradenství v gastronomii, kompletní gastronomické služby, restrukturalizace gastro zařízení.

BLF je sdružením mezinárodních a českých společností a firem.

Nezisková organizace. Síť služeb za účelem podpory obchodních aktivit členských firem. Podpora ekonomicko - obchodní výměny mezi Itálií a Českou republikou, zvýhodňujících vstup italských podniků na český trh.