Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Poradenství, zprostředkovatelská činnost.

Nabídka služeb v oblasti personálního poradenství, vyhledávání vyššího a top managementu v různých oblastech.

Nabízíme poradenství v oblasti telekomunikací, energetiky a životního prostředí. Poskytujeme manažerské poradenství..

Nabídka poradenských služeb při získávání dotací z EU, při zadávání veřejných zakázek podle platných předpisů nebo při vzdělávání pracovníků.

Tréninky a poradenské služby pro firmy.

Poradenství: - ekonomické. Provádíme časové studie pro tvorbu norem spotřeby práce, hodnocení nákladů, posouzení nezbytného počtu pracovníků, úrovně řídících procesů a měření produktivity práce.

Jsme mezinárodní poradenská společnost, která se zaměřuje na zvyšování výkonu firem podle manažerského standardu Leadership GRID.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení, účetnictví.

Služby: - konzultační činnost v oblasti obchodu a propagace mateřské společnosti.

Firma nabízí komplexní poradenství v oblasti podnikání a vedení společnosti.

Poradenství v oblastí managementu a lidskych zdrojů, managerský audit. Pořádání tréninkových a výukových seminářů. Kurzy: - komunikační dovednosti - obtížné komunikační situace, vyjednávání a konflikt - prezentační dovednosti, školení školitelů, firemní kultura a media - osobnost manažera - řízení lidí (základní ...

Zajišťujeme PR servis, promotion akce a kampaně. Realizace akcí na klíč, full-service: -firemní akce, team building. -promo akce. -akce pro širokou veřejnost, dětské dny. Specializace na program v duchu Western & Rodeo.

Poradenské služby, komplexní a praktické pokrytí potřeb italské klientely. Analýza trhů a výrobních sektorů. Studie proveditelnosti podnikatelských záměrů. Vyhledávání obchodních partnerů. Příprava a zakládání obchodních společností. Účetní a daňnové poradenství. Právní a personální asistence. Public relations a reklama.

Služby: -odborné poradenství -v potravinářství -ve stravování -vypracujeme HACCP -proškolíme.

EDS - 'end-to-end' služby. - Řízení obchodních procesů (Business Process Management, Business Process Outsourcing): komplexní podniková řešení, management znalostních řešení. - Návrh, vývoj a správa elektronických řešení: elektronické obchodování, internetové služby. - Informační řešení (Information Solution): systémová integrace, ...

Poradenství: -podnikání -řízení.

Poradenství: -odborný poradce v chemickém inženýrství -podnikatelské.

Poradenství pro malé a střední podnikatele v oblastech: -systémy managementu firmy: -jakost, BOZP... -dotační poradenství - možnosti jak získat dotace -předpisová základna firmy.

Činnost, poradenství: - technické analýzy - financování podnikatelských záměrů. Poradenství při získávání dotací, grantů.

Systém managementu kvality - poradenství, konzultace, školení, audit: - k zavádění systémů řízení firmy, dle norem ČSN EN ISO řady 9000.

Poradensko-servisní organizace, která poskytuje široké spektrum služeb vedoucích k podpoře rozvoje podnikání v regionu. Tyto služby jsou poskytovány v souladu se standardy obvyklými v zemích Evropské unie. Podpora - inovační aktivity firem: - podnikatelské poradenství - umístění firem: - Podnikatelské a inovační centrum BIC Ostrava - ...

Projektová organizace. Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců v oblasti, která souvisí s energetikou, ekonomií, organizací a vypracování financování projektů. Projektová dokumentace: - všechny požadované stupně -studie, technické návrhy, posudky, dílčí řešení - energetika a stavebnictví, topení, voda, ...

Poradenská a konzultační společnost provozující multimediální pracovní portál pro absolventy pod názvem TalentJob.

Stavební činnosti zahrnující speciální řemesla . Pronájem stavebních strojů a zařízení . Poradenství v oblasti podnikání a řízení.