Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Poskytování poradenství v oblasti zahraničního obchodu. Nákup a prodej zboží.

Společnost Genesisi Invest je provozovatelem portálu BUSYMAN.CZ, jehož hlavním cílem je spojovat podnikatelské nápady a investory, pomáhat mnadým společnostem v rozvoji a start-up. Dalšími činnostmi v rámci portálu jsou: poradenství v oblasti tvorby a analýzy podnikatelských plánů, finanční náročnosti projektu, či příprava pro čerpání dotací z ...

- poradenství a konzultační služby v oblasti systémů managementu a v marketingu. - zajišťuje vzdělávací a tréninkové programy a organizuje kurzy.

Firma poskytuje manažerské a podnikaltelské poradenství včetně poskytování kurzů na komunikační a prodejní dovednosti.

Činnost: - ekonomické poradenství - business development - poskytování software.

Organizační a ekonomické poradenství.

Sofis - Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Činnost: - správa nemovitostí - finanční a konzultační služby - informační technologie.

Personální a manažerské poradenství Poradenské a konzultační služby Management Consulting Headhunting Poradenství

FL Ventures je mladá investiční společnost zaměřující se na budování internetových a technologických firem s ročním obratem do 25 milionů korun. Specializujeme se zejména na tři oblasti: 1. Přeměna nápadů a podnikatelských plánů do reálných produktů a služeb 2. Expanze mladých společností do zahraničí 3. Zprostředkování financování od ...

Podnikové poradenství: Rozvoj organizace: -efinice problémů, jejich příčin a pomoc při hledání řešení -plánování rozvoje firmy -stanovení vizí, cílů a strategií -spolupráce při přípravě a provádění projektů -poradenství v oblasti optimalizace procesů -práce s velkými i malými skupinami. Rozvoj ...

Provádění technických analýz průmyslových problémů: - zakázková a konzultační činnost - účast na společných projektech dlouhodobého nebo kráktodobého charakteru - zavádění pracovišť technických analýz u zákazníka - pořádání konferencí, seminářů a školení.

DAVID SERVIS. -poradenské a konzultační služby pro oblasti systémů řízení a -komplexní služby při správě nemovitostí Poskytovaný poradensko – konzultační servis je realizován v rozsahu: -řízení a chod organizace (organizační a personální audity, návrhy optimalizace) -systémy managementu (budování, zavádění a údržba systémů ...

Personální, manažerské a podnikatelské poradenství

LCG přichází s novou vizí poskytování poradenských služeb. Garantujeme vám dosažení stanovených cílů a udržitelnost dalšího rozvoje podnikání.

Společnost Gravity s.r.o. byla založena v roce 2002 a od samého počátku své existence je zaměřena na poskytování komplexních služeb souvisejících zejména s provozem, správou a nakládáním s movitým a nemovitým majetkem.

Poradenská činnost v oblasti norem ISO. Poradenská činnost v oblasti dotačních programů EU. Poradenská činnost v oblasto organizace a řízení firem.

Oceňování stavebních prací. Poskytování komplexních služeb v oblasti Cost managementu.

Oblastí, na kterou se specializujeme, je motivace zaměstnanců. Pro tuto oblast řízení společnost jsme vyvinuli unikátní metodiku obsahující: průzkumy motivace zaměstnanců a design programů pro zvýšení motivace a loajality zaměstnanců průzkumy, návrhy, implementace, komunikace a monitoring systémů zaměstnaneckých výhod (benefitů)

Chcete se stát podnikatelem snadno a rychle? S námi to není problém.

Nabídka obchodních kurzů zprostředkování velkoobchodu, poradenství, reklamy.

Poskytování poradenství pro potravinářský průmysl a příbuzné obory.

Poradenství v oblasti řízení, organizace a rozvoje lidských zdrojů.

Služby: - strategický marketing - procesní a obchodní management.