Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Jsme přední konzultační a řešitelská společnost působící v oblasti informačních technologií. Segmenty trhu: - bankovnictví a finance - telekomunikace - retail - energetika - utility a průmysl - státní správa. Oblasti řešení: - aplikační integrace - vývoj aplikací - ebusiness řešení (od internetové prezentace až po ...

Služby: -project management. -komplexní služby potřebné pro přípravu a realizaci projektů, vedoucích k rozvoji venkova. Pobočka: Letonice, Nová 449, tel.: 517382047

Zprostředkovatelská činnost. Služby: -účetnictví -mzdy -ekonomické poradenství -organizační poradenství -poradenství IT.

Vlastní cesta je poradenský portál. Navede Vás na cestu poznání. Poradci z praxe jsou připraveni řešit Vaše problémy, rozvoj a dosažení úspěchů. Používají metody, ISO normy. Naleznete zde - marketing, management, komunikace, média, systém kvality, six sigma, ekologii, certifikace, psychologie apod.

Management jakosti a procesy zlepšování. Nabízíme pomoc při zavádění a rozvoji managementu jakosti jakož i školení a implementaci různých metodik používaných nejen v automobilovém průmyslu.

Koučink, manažerské a firemní poradenství, facilitace, workshopy měkkých dovedností.

Poskytování služeb v oblasti podnikového poradenství, technologií a outsourcingu podnikových procesů.

Poradce a konzultant v oblasti franchisingového podnikání a budování obchodních sítí Poradenství Franchising - analýza a zhodnocení připravenosti firmy pro aplikaci franchisingu - tvorba franchisingových projektů - rozšiřování sítě firemních prodejen na bázi franchisingu - příprava základní franchisingové dokumentace - příprava a ...

Poradenství při zavádění integrovaného systému řízení podle norem EN ISO 9001, 14001 a 18001.

Společnost HR manager s.r.o. byla založena v roce 2008 a navazuje na dlouholeté působení obou jednatelek v oblasti personálního managementu. Jsme strategickým partnerem v oblasti řízení lidských zdrojů: - interim HR management - outsourcing mezd - personalistiky - HRM maturity model - poradenství - audit personálních procesů a ...

Společnost EuroProfis vznikla v roce 1997. Jako jedna z prvních v ČR předložila a řídila projekty v předvstupních programech a iniciativách EU. Nyní je součástí sítě poradenských společností Draxl & Zehetner Consulting Network Wien. Vzděláváním a poradenstvím v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Poradenská a konzultační činnost k zákonu o veřejných zakázkách, koncesnímu zákonu a zákonu o obcích. Překlady a tlumočení do všech světových jazyků včetně soudního ověření.

Služby, poradenský portál, poradce, poradenství, komunikace, síť poradců, řešení problémů: -prezentace poradců a poradenských společností na internetu.

Jsme poradenskou firmou s mezinárodní působností, která při rozvoji organizace vytváří centrální procesy změny a zapojuje potenciál všech zúčastněných, týmů, skupin.

Poskytované služby: - manažerské vzdělávání. - poradenství při přijímání pracovníků.

Komplexní marketingové řešení: - výzkum trhu a veřejného mínění - konzultační a poradenskou činnost - retail monitoring - promoakce - merchandising - hodnocení kvality zákaznického servisu - školení, koučink - vzdělávání zaměstnanců.

Poradenství, dodávky a servisní zajištění provozu produkčních informačních systémů ve smyslu systémového inženýrství

Mediální a manažerské poradenství. Poradenství pro komunikaci s médii, s partnery a zaměstnanci, sociologické poradenství. Zpracování odborných analýz a odhadů, pomoc s tvorbou a vyhodnocením motivařních systémů a řešení problémů s motivací zaměstnanců. Poskytování: - lektorské služby (mediální komunikace, informační bezpečnosti).

Poradenství: -podnikatelské -poradenská činnost v požární ochraně. Projektová činnost, projekce.

Zprostředkování obchodů v textilním a plastikářském průmyslu. Poradenský servis.

Mobilní výstavní systémy - návrhy, realizace