Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Pořádání poradenských a tréninkových projektů v oblasti rozvoje lidských zdrojů.

Video, videostudio: -natáčení a střih videa -podpora pro internet -výroba, promo-DVD a reklamních spotů -digitalizace 8mm filmů, VHS, S-VHS, Hi8, 8... -převody videoformátů. Realizace: -výstavní a veletržní expozice: -3D vizualizace -zajištění hostesky -doprovodné akce. Návrhy, realizace interiérů.

Služby: - logistické poradenství středním a velkým společnostem ve formě projektů, studií, konzultací a vzdělávání, vč. SW podpory pro optimalizaci logistických procesů - logistické audity.

Prodej ready made, zakládání a správa českých i zahraničních společností, nominální servis a právní poradenství.

Služby: -manažérská, poradenská a konzultační činnost v oblasti územního rozvoje, obchodních vztahů a služeb -poradenství: -ekonomické, podnikatelské.

Poradenská činnost v oblasti: - průmyslu - energetiky - dopravy - účetní práce - vedení účetnictví - inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství - projektová činnost ve výstavbě.

Poradenství: -ekonomické -organizační.

Poradenství, komplexní služby v oblasti: - organizace a řízení firmy - personální audity, analýzy vnitřního prostředí - procesní řízení - personální řízení - motivační systémy, hodnocení zaměstnanců - mzdové systémy - popisy míst, kategorizace míst, - systémy vzdělávání - zavádění systémů jakosti ISO - vyhledávání a výběr ...

Kensington je přední poradenskou firmou regionu Střední Evropy s kancelářemi v Praze a Londýně. Pomáhá významným firmám získat a udržet konkurenční výhodu. Management Consulting - pomáháme firmám formulovat a zavádět inovativní podnikatelská řešení. Naše poradenské služby se soustřeďují do dvou základních oblastí: - Tvorba strategie - ...

Poradenství v oblasti zahraničního obchodu.

Služby: - podnikatelské a manažerské poradenství

Lektorská a konzultační činnost, koučink témata vzdělávání: manažerské dovednosti, rozvoj osobnosti, realizace změn, rozhodování, vztahy na pracovišti, týmová práce, analytické myšlení, analýza rizika, krizová komunikace

Podnikatelské, manažerské a podnikové poradenství.

Poradenství: - poradenská činnost pro systémy řízení ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, Bezpečnost práce - školení - řízení managementu - teoretické, praktické školení auditorů - teoretické, praktické školení manažerů - bezpečnosti práce v ČR - prověrková činnost - pomoc při interních auditech - provádění interních a ...

Pořádání kurzů rozvoje osobnosti a manažerského vzdělávání.

Poskytujeme služby z oblasti ekonomického poradenství. Dle požadavků zpracujeme příslušnou dokumentaci, poskytujeme externí spolupráci a řešíme problémy z oblasti životního prostředí.

Společnost Tactica Management je jediná česká společnost, která se specializuje výhradně na poskytování služeb profesionálního projektového řízení ICT dodávek. Řídíme projekty zejména v oblasti: - financí - telekomunikací - pojišťovnictví - obchodu, retail - průmyslu.

- poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obalů - poradensko zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb

Služby: -poskytování podnikatelského a managerského poradenství.

Poradenství, poradce: -organizační, ekonomické, účetní Služby: -reklama, reklamní -marketingové -poradce pro krizové insolvenční řízení -insolvenční návrhy.

Vybavení hotelů, penzion a restaurací včetně marketingové podpory a dalších podporných služeb, které snižují náklady v tomto odvětví a tím zlepšují hospodářský výsledek firem.

Labartt Hospitality je poradenskou společností v oblasti hotelového průmyslu a cestovního ruchu, která nabízí své služby prostřednictvím svých kanceláří v Praze, Bratislavě a Bukurešti.

Společnost zaměřená na vzdělávání a tréninky v oblasti soft-skills, personální a manažerské poradenství, realizaci rekvalifikačních programů.

Poskytování poradenství v oblasti obchodního procesního řízení a strategického řízení firem.