Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

organizace a provádění rozhodčího řízení v obchodních vztazích a obchodování se zemědělskými produkty a poradenství v zemědělském podnikání.

- ekonomicko-organizační poradenství

Nabídka řídicí, konzultační a poradenské činnosti. Poskytování marketingových služeb, personálního školení a seminářů.

Poradenství: -účetní -ekonomické -organizační -manažerské -auditorské služby -znalecká činnost a oceňování -podnikové finance -krizové řízení a likvidace.

Poskytování obchodně - logistických služeb v oblasti dodávek nevýrobního spotřebního sortimentu: - konzultace a poradenství - systémový servis - poradenství. Konzultace a poradenství: - uživatelům již při samotném rozhodování o budoucím informačním systému pomáháme navrhnout optimální konfiguraci a nejvhodnější sladění jednotlivých ...

Organizační, vzdělávací, poradenský a zprostředkovatelský servis. Semináře, kurzy a konference z oborů: -obchodní dovednosti -platební styk (směnky, pohledávky) -legislativa vč.úpadkového práva (dražby, konkurzy, vyrovnání exekuce) -ekonomika -manažerské techniky (personalistika, rétorika, grafologie) -stavebnictví ...

Poradenství: - manažerská činnost při obchodním zastoupení.

Strategické plánování: -analýza SWOT -strategické vnitřní zdroje firmy -vize firmy -strategický cíl a plán. Řízení lidských zdrojů: -personální plánování -výběr zaměstnanců -rozvoj manažerů -hodnocení zaměstnanců.

Manažerské poradenství, personální agentura.

Poskytování poradenství v oblasti vrcholového vedení podniků a organizací a lidských zdrojů.

Poradenství: -ekonomické -organizační. Služby: -organizace školení, kurzů, seminářů, přednášky -automatizované zpracování dat* -software.

Služby: - zpracování rozpočtů a plánových kalkulací - výpočet výsledných a cenových kalkulací - rozbory pomocí analýzy odchylek - implementace aplikace informačního systému pro controlling zisku.

Služby: -poradenská a zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a zemědělství.

Poradenství: - ekonomické, finanční - organizační. Tržní oceňování majetku.

Poskytování pradenství v oblastech: - optimalizace nákladů - financování - leasingu - porovnávání - cyklusu obměny - kontroly nákladů - monitoringu - výběru vozů.

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Nabízíme strategické poradenství v oblasti řízení firem, obchodu, marketingu a procesů.

Divize systémů jakosti a environmentálního managementu. Divize marketingu a logistiky: -informační systémy Lotus Notes. Poradenství: -ekonomické, organizační v zemědělství a obchodě se zemědělskými produkty. Chov prasat: -plemenářská a šlechtitelská činnost. Služby: -poskytování software.

Zprostředkování komunikace a kontaktu občanů se společenským prostředím. Podpora prosazení jejich práv a zájmů. Poradna: -ve spolupráci s obecními, Městskými a krajskými úřady, úřady práce, neziskovými organizacemi, MPSV usiluje o: -zabránit sociálnímu vyloučení občana -pomoc zadluženému a předluženému občanu.

Nabídka poradenství firmám při vstupu na český trh.

ADWISE je profesionální poradenská společnost, která pomáhá klientům zlepšovat řízení firmy za účelem zvýšení výkonnosti (finanční, obchodní, provozní), efektivnosti (optimalizací nákladů) a kvality (přidané hodnoty).

Poradenství v oblasti podnikatelské záměry pro úvěry, likvidace firem, účetnictví, řízení a revitalizace firem, zakládání firem a správa nemovitostí.