Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Nabízíme strategické poradenství v oblasti řízení firem, obchodu, marketingu a procesů.

Divize systémů jakosti a environmentálního managementu. Divize marketingu a logistiky: -informační systémy Lotus Notes. Poradenství: -ekonomické, organizační v zemědělství a obchodě se zemědělskými produkty. Chov prasat: -plemenářská a šlechtitelská činnost. Služby: -poskytování software.

Zprostředkování komunikace a kontaktu občanů se společenským prostředím. Podpora prosazení jejich práv a zájmů. Poradna: -ve spolupráci s obecními, Městskými a krajskými úřady, úřady práce, neziskovými organizacemi, MPSV usiluje o: -zabránit sociálnímu vyloučení občana -pomoc zadluženému a předluženému občanu.

Nabídka poradenství firmám při vstupu na český trh.

ADWISE je profesionální poradenská společnost, která pomáhá klientům zlepšovat řízení firmy za účelem zvýšení výkonnosti (finanční, obchodní, provozní), efektivnosti (optimalizací nákladů) a kvality (přidané hodnoty).

Poradenství v oblasti podnikatelské záměry pro úvěry, likvidace firem, účetnictví, řízení a revitalizace firem, zakládání firem a správa nemovitostí.

Poradenství: -v oblasti zpracování surovin a s tím související ochrana životního prostředí.

Poskytování technického a průmyslového poradenství.

Poradenství: - formou projektu - formou koučování - kombinace forma projektu + koučování - produktivita, výkonnost, ziskovost. Vzdělávání - kurzy, semináře: - školení - workshopy, tréninky. Správa firem.

Služby: -zabezpečení jakosti -příprava systému jakosti dle ISO* 9001, ISO 14001 -poradenství, vzdělání v systému jakosti -výcvik interních auditorů -audit systému jakosti -statistické metody v systémech jakosti.

Poskytování poradenských služeb ve výzkumu a vývoji především malých a středních podniků ve spolupráci se SRN.

Poradenské služby: -ve školství -metodické materiály pro řízení škol -internetový informační servis školám.

Služby: -outsorcing -servisní služby -řízení lidských zdrojů.

Školicí a poradenská firma v oblasti prevence a správy pohledávek. Na základě dlouholetého poskytováni služeb v oblasti správy pohledávek známe podrobně silnou potřebu kvalitního řízení a managementu pohledávek. Proto poskytujeme poradenství a školení v rámci managementu pohledávek. Prodává, distribuuje a uvádí do provozu software na správu ...

Služby: - pomáháme organizacím uskutečňovat jejich krátkodobé cíle a zároveň jim poskytujeme znalosti a nástroje dlouhodobého rozvoje. - Poradenství: - analýza pracovních funkcí - hodnocení pracovních funkcí - řízení procesu odměňování - kompetence & způsobilosti. - Průzkumy: - hay průzkum odměňování - průzkum odměňování ...

Oceňování majetku a znalecká činnost, Podnikové finance, Firemní poradenství, Fúze a akvizice, Poradenství v oblasti dotací EU. Naše služby vám umožňují si udělat přesný obraz o fungování a vedení společnosti v jednotlivých oblastech. Našimi cílovými zákazníky jsou soukromé společnosti, státní organizace a příspěvkové organizace. Jednotlivé ...

Vzdělávací a personální společnost nabízející komplexní profesionální služby při řešení úkolů rozvoje a růstu lidských zdrojů. Školení: -obchodní zástupci -vedoucí obchodních struktur -management -školitelé -management času. Poradenská činnost: -průzkum společnosti -vytváření organizačních systémů a postupů -tvorba obchodních ...

NSG MORISON je zavedenou českou poradenskou skupinou, která působí na trhu již od roku 1993.

Odborná pomoc při zavádění systému kritických bodů HACCP do potravinářské výroby i stravovacích služeb, interní audity a školení v oblasti HACCP i hygienického minima.

Služby: - podpora rozvoje sociálních a zdravotních služeb - podpora zájmových aktivit v oblasti kultury - podpora podnikatelských aktivit v regionu. Informační, poradenský a asistenční servis.

Pomoc s rozvojem malých a středních podniků v České republice. Jsme členy profesních sdružení jako je Česká marketingová společnost a Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Zajištění správy a prodeje nemovitostí. Nabídka poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Služby: -daňové poradenství -poradenství v oblasti podnikání a řízení.