Manažerské poradenství může pomoci každému začínajícímu podnikatelovi nebo leaderovi pracovního týmu. Poradenství se zaměřuje na zvýšení výkonnosti, strategii a marketing, projektové financování, interní audit, lidské zdroje a změnové a projektové řízení.

Činnost organizačních a ekonomických poradců.

Manažerské poradenství Personální poradenství

Zakládání poboček a firem. Management ekonomických zdrojů. Firemní vzdělávání na klíč v super tvrdých, tvrdých a měkkých dovednostech. Psychodiagnostika - klinická, dopravní, personální. Medical Wellness.

Nekonvenční řešení Vašich problému v oblastech: - marketing, controlling, výpočetní technika a cestovní ruch Cestovní ruch: - projekty pro efektivní provoz v průmyslu cestovního ruchu - poradenská činnost v hotelnictví a gastronomii Controlling: - analýza efektivity pro účelné a kontrolované vynakládání prostředků - návrhy řešení v ...

Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.

Poskytuje - finanční a ekonomické poradenství Poskytuje - podnikatelské a organizační poradenství

Nabízíme odborné poradenství v oblasti managementu kvality ve výrobě. Zejména se zaměřujeme na dodržování požadavků pro vzorkování dle standardů PPAP a VDA 2.

Činnost: -poradenská -konzultační činnost -zpracování odborných studií a posudků Služby: -v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy. Autodoprava, doprava: -nákladní vnitrostátní -nákladní mezinárodní Restaurace, občerstvení.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Účetnictví.

Činnost: - poskytování poradenské činnosti v oblasti systémů řízení jakosti.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení, účetnictví.

Sofis - Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Personální a manažerské poradenství Poradenské a konzultační služby Management Consulting Headhunting Poradenství

Jsme poradenskou firmou s mezinárodní působností, která při rozvoji organizace vytváří centrální procesy změny a zapojuje potenciál všech zúčastněných, týmů, skupin.

Poradenství v oblasti zahraničního obchodu.

Služby: - podnikatelské a manažerské poradenství

Společnost zaměřená na vzdělávání a tréninky v oblasti soft-skills, personální a manažerské poradenství, realizaci rekvalifikačních programů.

Provádíme podnikatelské tréninkové kurzy a programy. Poskytujeme konzultační služby v oblasti podnikání, řízení firem a lidských zdrojů a investování.

Specialisté na projektové řízení a řízení prostřednictvím projektů. Poradenství a poskytování služeb v oblasti projektového řízení, manažerského poradenství a rozvoje lidských zdrojů. Project, Project management, Program management, Portfolio management, Strategic management, Project Management Office, PMO

organizace a provádění rozhodčího řízení v obchodních vztazích a obchodování se zemědělskými produkty a poradenství v zemědělském podnikání.

Poradenství v oblasti podnikatelské záměry pro úvěry, likvidace firem, účetnictví, řízení a revitalizace firem, zakládání firem a správa nemovitostí.

Výroba, prodej, pronájem stanů FAM a realizace: - jurta - šapita - párty stany - historické stany - prodejní stánky - stany týpí - nafukovací skákací hrady - nafukovací brána. Dále zajištění: - podlaha - pódia - jídelní sady - stoly - lavice - osvětlení - ozvučení - stylové dekorace - ...