Díky personálnímu poradenství se naučíte, jak správně napsat životopis, jak sepsat motivační dopis, jak hledat efektivně práci a jak uspět na přijímacím pohovoru. Nepodceňte hledání práce a nechejte si odborně poradit, úspěch vás následně nemine.

Poskytování půjček firmám: -začínajícím -již podnikajícím. TIP-PRACE.cz - nejlepší on-line vyhledávač práce, na kterém najdete nabídky zaměstnání a brigády z celé ČR. Možnost zdarma inzerce práce (job, jobs).Volná pracovní místa nebo životopisy vyhledáte velmi rychle a jednoduše s maximálním přehledem.

Pracovní agentura: - zajišťování - trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil - dokonalá znalost trhu práce - k dispozici síť poboček po celé ČR a SR - rozsáhlá databáze pracovních sil - profesionální přístup - brigády-průmysl, zemědělství, služby ...

Služby v oblasti lidských zdrojů. Agenturní zaměstnanci, brigádníci, pro různá průmyslová odvětví. agenturní zaměstnávaní, temporary help, dočasná výpomoc, recruitment, outsourcing, poradenství, administrativa personalistiky. Jsme mezinárodní personální agentura, která se zaměřuje na vyhledávání, výběr a nábor pracovníků ve České ...

Personální agentura. Služby: -vyhledávání práce -vyhledávání a výběr vhodných kandidátů pro práci. Poradenství: -pracovní, personální.

Činnost: - executive search - direct search - personální poradentsví - personální audit.

Personální a pracovní agentura: -outsourcing - zaměření na pracovníky disponující povolením MPSV. Služby: -vedení personálního auditu a outplacement. Sídlo: -Praha 3 - Žižkov, Roháčova 188/37. Pobočky: -Trutnov, Pražská 88 -Teplice, Bohosudovská 116 -Olomouc, Krapkova 3.

Strategické plánování: -analýza SWOT -strategické vnitřní zdroje firmy -vize firmy -strategický cíl a plán. Řízení lidských zdrojů: -personální plánování -výběr zaměstnanců -rozvoj manažerů -hodnocení zaměstnanců.

Služby: - zprostředkování zaměstnání v České republice občanům států Evropské unie. Poskytování služeb. Pohostinství. Školící činnost - rekvalifikace.

1. pracovní portál v ČR specializovaný na zaměstnání v obchodě, marketingu a reklamě! Životopisy a nabídky práce pro pozice jako obchodní zástupce, obchodní ředitel, marketingový manažer nebo reklamní specialista. Obsahem též profesní odborné články či rady a návody pro získání práce v obchodě, marketingu a reklamě. Dále též inzerce kurzů a ...

Personální poradenství: -zajišťování: -trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil -dokonalá znalost trhu práce -rozsáhlá databáze pracovních sil -profesionální přístup -brigády-průmysl, zemědělství, služby -chmelové brigády.

Zajištění potřebného počtu kvalifikovaných zaměstnanců pro potřeby holdingu, včetně zajištění personálu pro barový provoz v Praze a Ústí nad Labem. Personální poradenství v oblasti získávání nových zaměstnanců a zprostředkováním jejich dalšího školení a vzdělávání. Zajištění veškeré personální a mzdové agendy.

Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové - zpracování plánu školení: - vypracování adaptačních programů - zabezpečení jejich realizace - konsultační servis - pracovní servis.

Vzdělávací a personální společnost nabízející komplexní profesionální služby při řešení úkolů rozvoje a růstu lidských zdrojů. Školení: -obchodní zástupci -vedoucí obchodních struktur -management -školitelé -management času. Poradenská činnost: -průzkum společnosti -vytváření organizačních systémů a postupů -tvorba obchodních ...

Působíme v oblasti financí, personalistiky a consultingu.

Poradenství v oblasti lidských zdrojů: -zrpostředkování práce pro VŠ a SŠ v ČR -psychologické poradenství -konzultace se zákazníky, nabídka optimálního řešení, doporučení -zajištění inzerce v médiích a on-line serverech, vyhodnocení odpovědí -vytipování specialistů, oslovení -assessment centre a outplacement -překlady a ...

Vzdělávací služby a personální poradenství. Semináře, kurzy, vzdělávání. Agentura práce.

Provoz internetového pracovního portálu s nabídkami práce, poradnou a s možností vložení životopisů do systému přístupného zaměstnavatelům.

Poskytování služeb v oblasti personalistiky.

Vyhledávání zaměstnanců managementu firmy. Nabídka databáze uchazečů o zaměstnání, personální inzerce a firemního školení.

Personálně poradenská společnost zaměřující se na: - výběr a vyhledávání pracovníků - pořádání Assessment Center - poskytování kariérového poradenství - přípravu platových studií - další služby v oblasti lidských zdrojů. Při výběru pracovníku zejména do top* a středního managmentu používáme především přímé vyhledávání Executive ...

Zprostředkování práce a brigády ve Velké Británii a Irsku: -pro kuchaře, servírky, recepční, řemeslníky a řidiče včetně poradenského a asistenčního servisu Uchazečům o zaměstnání nabízíme: -informační, poradenský a asistenční servis -bezplatnou registraci v naší databázi uchazečů o zaměstnání -vyhledání vhodného ...

Tréninky a školení zaměstnanců manžerské a prodejní dovednost, asertivita, vyjednávání Personálně poradenská činnost - personální outsourcing, leasing, recruitment

Pracovní agentura. Služby,zprostředkování: -Au-pair pobyty po celé Anglii. Možnost výběru rodiny dle: -stáří jejich dětí -místa jejich bydliště,lokality. Neplatíte žádné registrační poplatky, stačí základy angličtiny.