Díky personálnímu poradenství se naučíte, jak správně napsat životopis, jak sepsat motivační dopis, jak hledat efektivně práci a jak uspět na přijímacím pohovoru. Nepodceňte hledání práce a nechejte si odborně poradit, úspěch vás následně nemine.

Transearch International, devátá největší Executive Search společnost na světě, je váš globální partner pro budování úspěšných týmů.

Personální poradenství, Executive Search.

Personální poradenství. Služby v oblasti vyhledávání především vyššího managementu, lidských zdrojů a rozvoje společnosti..

Personální poradenství pro zaměstnavatele a uchazeče o zaměstnání.

Vyhledávání manažerského talentu pro vaši firmu. Naše divize přímého vyhledávání pro vás vyhledá odborně způsobilé kandidáty do otevřených manažerských pozic. Poradenství v oblasti HR Pomáháme našim klientům s mapováním, zaváděním a zefektivňováním HR procesů, a to zejména procesu řízení pracovního výkonu, kariérního rozvoje, rozvoje lidí, ...

Školení - obchodní a manažerské dovednosti Vyhledávání kvalifikovaných kandidátů - personálního poradenství

Personální poradenství: - vyhledávání, výběr řídících pracovníků - assessment center

Kompletní vízový a zaměstnanecký servis pro cizince.

Služby: - organizační a ekonomické poradenství - marketing - personalistika - realitní činnost

Služby v účetnictví, daních, IT poradenství, marketingu a personalistice.

Personalistika a pořádání školení pro firmy.

Činnost: - služby v oblasti personalistiky

Personálně-poradenská a zprostředkovací agentura. Nabízíme personální audit, psychologické testy, vybíráme pracovníky.

Personální agentura. Služby: -nábor, výběr zaměstnanců. -agenturní zaměstnávání. -poradenství v oblasti lidských zdrojů.

Semináře. Další služby: - personální poradenství - poradenství v oblasti PR - individuální konzultace.

Personální agentura - personální poradenství - pracovně právní poradenství - mzdy - kompletní servis v oblasti HR a mezd a právní poradny

Poradenství v oblasti lidských zdrojů, přímé vyhledávání vrcholového managementu a odborníků.

Personální služby, školení, metody a technologie v oblasti: -přijímání a hodnocení pracovníků -efektivní nástroje pro hodnocení a výběr zaměstnanců -poskytujeme rychlé, účinné, jisté a přesné rady při přijímání nových pracovníků -testy uchazečů pro přijímaní do zaměstnání -testování pro interní potřeby.

Společnost pomáhá firmám v řízení lidských zdrojů, rizik a při rozvoji profesního i osobního života. Věnujeme se jak celým skupinám, tak jednotlivcům. V naší firmě naleznete jen kvalifikované psychology a manažery. Nabízíme služby: - mediace - soudního znalce - psychologie sportu, práce, dopravy, pedagogiky, klinickou i obecnou

Personální poradenství Vzdělávání pro oblast farmacie a zdravotnictví - pořádání seminářů, konferencí

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Účetní poradenství