Díky personálnímu poradenství se naučíte, jak správně napsat životopis, jak sepsat motivační dopis, jak hledat efektivně práci a jak uspět na přijímacím pohovoru. Nepodceňte hledání práce a nechejte si odborně poradit, úspěch vás následně nemine.

Nabízíme personální a poradenské služby.

Mezinárodní personálně poradenská společnost poskytující služby executive search, personálního auditu a coachingu. Zabýváme se obsazováním pozic středního a top managementu. Jsme zakládajícím členem nadnárodní skupiny AltoPartners, která sdružuje nezávislé executive search společnosti a působí v 31 zemích světa.

Služby v oblasti řízení a rozvoje lidských zdrojů. Zaměření především na assessment. (Assessment centre, Development Centre, 360° zpětná vazba, průzkumy spokojenosti, mystery shopping, psychodiagnostika, diagnostika klíčových kompetencí) a development (individuální koučink, týmový koučink, conselling, field assistance, sebezkušenostní ...

Zprostředkování kvalifikovaných OSVČ všeho druhu.

Služby v oblasti personálního a organizačního rozvoje. Poradenství, semináře, školení, kurzy: -rozvoj podniku -rozvoj managementu -rozvoj týmů -rozvoj služeb -řízení lidských zdrojů -učící se organizace -coaching. Firma je partnerem United Change Comapanies.

Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Konzultace v oblasti HR Vzdělávací agentura - poskytování vzdělání

Poskytujeme širokou škálu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů.

Služby finančního a personálního poradce: - poskytování finančního a personálního poradenství a krizového managementu.

Služby: - personální audit - implementace HR procesů - pracovně-právní poradenství - výběr zaměstnanců - fúze, akvizice - outplacement - krizový management.

Mezinárodní poradenská společnost v oblasti lidských zdrojů s téměř 40 letou zkušeností na světovém trhu. Poskytuje řešení klientům tím, že nabízí přidanou hodnotu ve službách jako jsou výběr, hodnocení a rozvoj lidského kapitálu. Zázemí zahraniční společnosti a dlouholeté zkušenosti našich konzultantů na českém trhu nám umožňují poskytovat ...

Nabídka služeb v oblasti personalistiky a osobnostního poradenství.

Naše agentura se zabývá hledáním pracovních sil a zprostředkováním zaměstnání. Evidujeme proto volná místa v Praze, především v oblasti maloobchodu a automobilového průmyslu.

Hledáte kompletní účetní služby a poradenství?

Zprostředkování pracovních nabídek v nejkrásnější části jižních Alp, Dolomit na severu Itálie

Zprostředkování práce v zahraničí jako Au Pair, jazykové kurzy v zahraničí.

Personální agentura v oblastech: - marketing & communication - sales - finance

Nabízíme úklidové služby, školení, poradenství a služby personální agentury.

Nathan Peterson International je personálně poradenská společnost, poskytující široké portfolio služeb pro firemní klienty, od velkých korporací po střední a malé společnosti