V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Odstraním psychické i fyzické potíže, strachy, obavy, úzkostí, deprese a fobie metodou RUŠ rychle, účinně a navždy.

Pedagogicko-psychologická poradna. Poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům

Poskytování psychiatrické, psychologické a psychoterapeutické péče.

Psychologická ordinace. Klinická psychologie.

Nabídka individuální a skupinové psychoterapie. Poskytování vzdělávání v sociálních službách. Výroba a distribuce produktů venkova.

Přepravní kontrola ve veřejné silniční dopravě. Školení pracovníků dopravy. Psychologické poradenství a diagnostika..

Zdravotnické centrum: -lékař-psycholog. Dětský klinický psycholog: -diagnostika -psychoterapie se zaměřením převážně na děti.

Nabízíme online psychodiagnostické dotazníky osobnostní profil týmové role manažerský styl pracovní motivace zvládání zátěže Obchodní profil online psychotesty verbální zdatnost abstraktní myšlení test sluchové paměti test pozornosti test obchodních dovedností anglický jazyk 360 stupňová zpětná vazba - online přehledná platforma ...

Psychologická ambulance. Psychologické poradenství a diagnostika. Psycholog pro děti, dospívající, dospělé a rodiny.

Psycholog a Psychologické poradenství Jako klinický psycholog nabízím Individuální i párové psychologické poradenství a intervence pro dospělé. Psychologické poradenství Krátkodobé, střednědobé i dlouhodobé psychologické vedení Krizová intervence Rozvoj osobnosti.

Pedagogicko-psychologická poradna Zajišťování kvality poskytovaných diagnostických, intervenčních a metodických služeb se zřetelem na vysokou komunikativnost a maximální dostupnost.

Denní stacionář. Sociální, výchovně-vzdělávací a terapeutické služby dospělým lidem s mentálním a kombinovaným postižením a jejich rodinám.

Služby: -vzdělání -integrovaná mateřská škola, zvláštní a pomocná škola, chráněná dílna -sociální rehabilitace -logopedie -rehabilitace -muzikoterapie a arteterapie -stacionář.

Denní stacionář pro mladistvé a dospělé s mentálním a kombinovaným postižením.

Zařízení poskytující poradenské služby v oblasti vzdělávání a výchovy dětem, mládeži, rodičům a pedagogům.

Poradenství a podpůrná psychoterapie.