V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Poradenství: -psychologické -při řešení stresových situací, rodinných, studijních a jiných problémů. Nabízí: -psychologické testy pro řidiče, zbraně, rizikové pracoviště. Psychologie práce: -školení managmentu pro obchodní a personální činnosti -školení operátorů pro CALL CENTRA -výběr pracovníků pro určité profese.

Služby: -psychologické poradenství, EFT terapie, online poradna, autopatie, meridiánová terapie, poklepová metoda -řešíme Vaše úzkosti, strach psychické poruchy a potíže, deprese, nízké sebevědomí, závislosti, obezitu (obezita), sociální fobie, bolesti, chronické nemoci, nespavost, stres, poruchy chování, dyslexie, dysgrafie, nervozita, tréma, ...

Psychologické poradenství a diagnostika. - osobní koučink a psychoterapie - mimoškolní výchova a vzdělávání - pořádání kurzů - lektorská činnost - výchovné problémy - profesní orientace - rozvoj osobnosti Možnost využit služeb v ruském a rumunském jazyce.

Zařízení pro léčbu trudnomyslnosti a abstinence.

Psychologické poradenství: - individuální - pro firmy a instituce - vzdělávací programy.

Služby: -psychoterapie. -rehabilitace, Mgr. Michaela Kalábová, tel.: 604954743

- Výklad tarotových karet - Bowen - myofasciální technika (alternativa k masáži) - Osobní poradenství - analýza charakterových vlastností.

Odborný lékař - PsychIatrie - Po, St - dlouhý den dle objednání.

Klub Pohoda. Centrum prevence drogových závislostí. Protidrogové centrum (P-centrum). Poradna pro drogově závislé narkomany.

Služby: -pedagogicko psychologická poradna. Spadá pod české Budějovice.

Psychologie: -psychologická vyšetření a poradenství. Psychoterapie: -léčení nervových a duševních poruch u dětí i dospělých -psychoterapie, kognitivně behaviorální terapie, hypnoterapie, imaginativní psychoterapie, muzikoterapie, AVT (audiovizuální technologie-neurotechnologie) a mystika Grafologie: -grafologický rozbor.

Poradna pro rodinu, manželství a mezilidské vztahy.

Centrum nabízející celkový rozvoj osobnosti prostřednictvím aternativních technik jako je shiatsu, kraniosakrální terapie, fonoforéza, automatická kresba, osobní konzultace. Možnost dlouhodobého osobního rozvoje ve škole Květina života

Manželská poradna: -rodinná krize -psychologická vyšetřeí -psychoterapie.

Služby: - psychologické poradenství

Lékař: -psychiatrická a homeopatická ordinace.

Psychologické poradenství a diagnostika: -odborný výběr uchazečů na konkrétní pracovní pozici -ASSESMEN systém -odborné posuzování schopností a dovedností zaměstnanců -pracovně psychická posouzení, osobní posudky -zbrojní pas -rizikové profese řidič, hasič, záchranář.

Poskytovatel sociálních služeb. Krizová pomoc pro děti od 5 do 18 let. Odborné sociální poradenství. Poradny pro rodinu Olomouckého kraje. Linka důvěry.

Poradna pro rodinu Prostějov: -rodinná a partnerská problematika -manželské a vztahové krize -osobnostní problémy -krizová intervence -mediace.