Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Manažerské poradenství: - řízení změn - inovační management - projektové řízení - rozvoj lidských zdrojů - dotační management.

Školení. Personalistika. Vývoj na trhu práce Nabídky práce.

Poradenská a vzdělávací agentura. Služby: - vzdělávací programy a autorizované semináře IBSA-STRUKTOGRAM a TRIOGRAMM - manažerské dovednosti a techniky - trenérské, lektorské a prezentační dovednosti - poradenství v rámci výběrových řízení - učení efektivní týmové komunikace - řízení podle cílů. Komplexní vzdělávací programy pro ...

Služby: - strategický marketing - procesní a obchodní management.

Poradenská a konzultační činnost k zákonu o veřejných zakázkách, koncesnímu zákonu a zákonu o obcích. Překlady a tlumočení do všech světových jazyků včetně soudního ověření.

Účetnictví, účetní služby. Poradenství, konzultace: - daně, daňové. Podnikatelský, právní servis. Personalistika. Sídlo firmy: - 28. října 770/6, Ostrava - Moravská Ostrava.

Mediální a manažerské poradenství. Poradenství pro komunikaci s médii, s partnery a zaměstnanci, sociologické poradenství. Zpracování odborných analýz a odhadů, pomoc s tvorbou a vyhodnocením motivařních systémů a řešení problémů s motivací zaměstnanců. Poskytování: - lektorské služby (mediální komunikace, informační bezpečnosti).

Služby: - logistické poradenství středním a velkým společnostem ve formě projektů, studií, konzultací a vzdělávání, vč. SW podpory pro optimalizaci logistických procesů - logistické audity.

Poradenské a vzdělávací služby v oblasti managementu kvality, semináře.

Kurzy, přednášky, semináře: - rychločtení - racionálního čtení - kurzy emotion management - lekce vedení porad a týmů - zvládání konfliktů - vyjednávání a argumentace.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Zavádění, certifikace a údržba systému managementu jakosti dle ISO 9001:2009, životního prostředí 14000:2008 a bezpečnosti práce. Poradenství, konzultace a zpracování žádosti o poskytnutí dotací z prostředků strukturálních fondů Evropské unie. Řízení dotačních projektů.

Zastoupení Evropské poradenské agentury pro region Ostravska. Poradenství: - financování projektů z dotačních prostředků strukturálních fondů EU, národních programů a nadačních fondů.

Služby: - zpracování rozpočtů a plánových kalkulací - výpočet výsledných a cenových kalkulací - rozbory pomocí analýzy odchylek - implementace aplikace informačního systému pro controlling zisku.

Poradenství: - ekonomické, finanční - organizační. Tržní oceňování majetku.

Úřad Regionální rady. Řídící orgán Regionálního operačního programu Moravskoslezsko. Správa peněz z evropských strukturálních fondů, poskytování dotací.

Poradenství: - formou projektu - formou koučování - kombinace forma projektu + koučování - produktivita, výkonnost, ziskovost. Vzdělávání - kurzy, semináře: - školení - workshopy, tréninky. Správa firem.