Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Psychologické poradenství - psychoterapie

Psychoterapeut, lektor a mediátor. Psychologická a spirituální podpora v obtížných situacích, kurzy a semináře zaměřené na práci s emocemi, komunikaci a vztahy, mimosoudní řešení sporů, tzv. mediace a koučování pro osobní a profesní rozvoj. Univerzitní vzdělání, výcvik a rozsáhlá praxe.

Psychologické poradenství a individuální, párová a rodinná psychoterapie pro dospívající a dospělé v Praze. Psychologická pomoc v různých životních situacích – deprese, úzkosti, partnerské problémy, traumata, psychosomatické obtíže, závislosti (alkohol, drogy, gambling, vztahy), mentální anorexie a bulimie, nízké sebevědomí, hledání smyslu života.

Společnost Good.EU s.r.o. poskytuje své služby v oblasti zpracování projektové dokumentace, projektového managementu a konzultací pro dotační tituly z následujících národních operačních programů.

Vzdělávání firemní: -otevřené, v rámci DVPP -personální poradenství a rekvalifikační kurzy. Další ooblasti: -mediace, alternativní řešení konfliktů a složitých životních situací ( rozvody, péče o děti, spotřebitelské a obchodní spory) -sázkové kurzy -rekvalifikační programy -semináře a kurzy pro školy -firemní školení -mentoring.

Poradna pro Život bez cigaret - odborné poradenství v odvykání kouření. Příjemný odborný personál, profesionální poradenství, mnohaleté zkušenosti.

Poradenství v oblasti - strategie podniků - ekonomické a finanční systémy a agendy - člen Asociace pro poradenství v podnikání Poradenství v oblasti - organizační rozvoj podniků Poradenství v oblasti - marketing a komunikace s partnery Poradenství v oblasti - rozvoj lidských ...

Sledování vývoje v oblasti dotací z Eu

Nabídka poradenství v oblasti civilní ochrany se zaměřením na nevýrobní organizace, školství a sociální sféru.

Nabídka poradenských činností a asistenčních služeb při obchodním rozvoji. Nabídka marketingových studií a příprav a realizací projektů.

Služby v oblasti systémů řízení jakosti dle ISO a EMS

Navazujeme kontakty mezi firmami působícími v Evropské Unii a firmami v Rusku, na Ukrajině, v Bělorusku či Moldávii, Arménii a Makedonii.

Organizační a účetní poradenství: - pomoc při likvidaci firmy - v případě hrozby předlužení - v případě probíhající insolvence či konkurzu - v případě změny právní formy z fyzické osoby na právnickou. Převody, prodej: - ready made společnosti. Realitní služby.

Poradenství -neziskové organizace -školy

Konzultace v oblasti HR Vzdělávací agentura - poskytování vzdělání

Poskytujeme širokou škálu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů.

iq FIRMA pro Vás aktivně sleduje moderní trendy v jednotlivých odvětvích nákladů firem od energií, finančních produktů, digitalizace dokumentů, softwaru po úklidové služby. Umíme Vaše nákladové položky komplexně uspořádat a doplnit je o ty aktuálně nejchytřejší produkty na trhu s cílem významného uspoření nákladů a zvýšení Vaší ...